Spor Giyim Mağazaları
-
istanbul da bildiğiniz spor giyim mağazaları nereler arkadaşlar ben böyle bir sürü markanın bulunduğu doğru düzgün bir spor mağazası bulamıyorum en iyisi beyoğlundaki flo ondada bedenler kalmıyor sinir oluyorm sizin varmı böyle tavsiyeleriniz
izmitli bir arkadaşım bir zamanlar böyle bir yerin izmitde olduğunu anlatmıştı burayı bilenler varsa orayada gidebilirim
-
AVM'lerin çoğunda var hocam, çeşitli olarak.
AVM'lerin içinde ayrıca FLO Ve Boyner'de mevcut.
Benim bildiğim
Bahçelievler -> Metroport - Carrefour -> Ömür Plaza -> Boyner -> KaleCenter -> Real Market
Ataköt -> A plus - Atrium
Bir çok varda o kadar çok ki akılda kalmıyor buralarda var mağazalar, ayrıca taksim vs yerlere gidersen direk cadde üzerinde hepsine ulaşabilirsin. -
hocam bunların alayı tırt avm lerdeki örneğin beyoğlu flo da columbia nın pantolununu gördüm bedeni kalmamıştı filan neyse dedik columbia mağazalarına bakarız kendi mağazalarındaki adam diyor ki daha yazlıklar gelmedi orada gördüğümüz ürünlerin bir çoğu anadolu yakasındaki flo da yok bırakın pantolonu doğru düzgün ayakkabı bile getirmiyor buradaki flolar anlamadım onu geçtim flo.com.tr dede yok nasıl işse böle 3-4 katlı aradığım her spor eşyayı bulabileceğim bir yer bulamadım daha
-
sunyy2003 bunu yazdı
hocam bunların alayı tırt avm lerdeki örneğin beyoğlu flo da columbia nın pantolununu gördüm bedeni kalmamıştı filan neyse dedik columbia mağazalarına bakarız kendi mağazalarındaki adam diyor ki daha yazlıklar gelmedi orada gördüğümüz ürünlerin bir çoğu anadolu yakasındaki flo da yok bırakın pantolonu doğru düzgün ayakkabı bile getirmiyor buradaki flolar anlamadım onu geçtim flo.com.tr dede yok nasıl işse böle 3-4 katlı aradığım her spor eşyayı bulabileceğim bir yer bulamadım daha
A plus'a bir bak en elit mekanlardan biridir bakırköyde capacity, carousel vs var onlarda bak.
Aklıma gelmiyor başka :D -
amatörden profesyonel spor malzemelerine kadar envai çeşit var geçen gittim güzel de şeyler aldım, giriş'in orda bi bilgisayar var ordan kendine "decathlon" kart oluştur şablonlardan istediğin bi tasarımı seç 10 TL de ordan veriyo sanırım.
http://www.decathlon.com.tr/TR/
TxT tarafından 12/Mar/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir