folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Kilo Vermek V.S İlgili

Spor Kilo Vermek V.S İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

okul açıldı mağlum en okul hayatım da geçen sene bir demo gibi uyguladığım ve başarıya ulaştığım ( tüm hayatımı düzene sokan ) spora adam akıllı geri dönüş yapabildim. öncelikle vücudundna bahsedeyim .

boy 1,72 civarı kilo 87 :( 

vücut yağ oranım %23-25 arasındaydı 

http://www.kasvekuvvet.net/img/bodyfat.png

bu resimde bakınca 20-24 ile 25-30 arasında çift katlı üstte yani diaframın hemen üstündeki kısım küçük göbek çevresi ondan biraz daha büyük ve orta hat ( ikisnin ortası ) bariz şekilde ayrı görünemz bir kemer varmış gibi saçma bir yapısı var açıkcası bacaklarım bence kalın kısacası kilolu biriyim 

kilo olayındaki en önemli şeylerden biri kan tahlillerini bozması ki Allah tan böyle bir sorunum yok atıyorum A değeri 5 ile 15 arasında olması gerekiyorsa 10 çıkıyor tüm parametrelerde yeme düzenine gelince okul yemekhanesinde her öğünde etli yemek ve pilav gibi şeyler çıkıyor spor yapmış olayım olmayaım yarım porsiyon yiyorum onun dışında ek hiçbir gıda almıyorum diyebilrim içecek ve yiyecek olarak en fazla çay içerim şekersiz tabiki aslında sağlıklı besleniyorum diyebilirim kısacası ekmek tüketmiyorum çoğu zaman ayda yılda bir kaç dilim 

spor düzenime gelince 2 aylık uzun bir haraketsizlik dönemi sonrası 0 dan başladım ve 2 haftamı bugün tamamladım .

--> 7-10 dk koşu orta hızda diyebilirim ( hafif bir astım gibi birşeyim var çok artmıyor 5 aylık spor geçmişinde 20 dk çıkmıştım o kadar yani) 

--> leg press

--> culf

--> bench press

--> z bar barbell curl ( biceps )

--> z bar triceps extension

--> alternated Biceps Curl

--> lateral raise 

--> mekik

bunları yapıyorum 2 -3 ay daha bu hareketler gidicem araştırdığım kadarıyla tüm vucüt bir arada çalışılmalı daha sonrasında split programa geçilmeliymiş.

pazartesi,çarsamba,cuma gidiyorum haftasonu kafama eserse bir şeyler yapıyorum 

tüm bu bilgiler ışığında yorumlarsanız sevnirim 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Yaptığın hareketleri beğenmedim daha çok Kası hedeflemelisin. 

Squat 

Lunge 

Şınav

Barfiks(mümkün olmayabilir yerine kablo) 

Bench 

Bunlar olmalı programında. Salona gidiyorsan eğer hocan da iyiyse deadlift de göstersin ama sakatlanma tehliken var tek başına deneme 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam yaklaşık 15 gün önce yediklerime dikkat etme kararı aldım herşey yiyorum ama kalorisi düşük şeyler yiyorum

15 gün önce 35-40 resmindeki gibiydim şuan 20-24 bu arada 5 kilo vermişim bugün tartıldım aslında amacım vermekte değildi

kilo vermemdeki en büyük sebeplerden biri runtastic sixpack uygulaması ile fırsat bulup gidemediğim dişçidir :)

adam akıllı yiyemiyorum dişim ağırıyor şekerlide yiyemiyorum ağrıyo diye :) oda bende kilo kaybına sebep oluyo kasti artık yaptırmıyom dişi :) iyice verince yaptırırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

O program nedir hocam :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

O program nedir hocam :)

Google...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.sixpack.lite

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Yaptığın hareketleri beğenmedim daha çok Kası hedeflemelisin. 

Squat 

Lunge 

Şınav

Barfiks(mümkün olmayabilir yerine kablo) 

Bench 

Bunlar olmalı programında. Salona gidiyorsan eğer hocan da iyiyse deadlift de göstersin ama sakatlanma tehliken var tek başına deneme 

Sporcu kalbi olayı var hocam 0 insanda 1 ayda oluşmaya başlıyor değişiyor daha doğrusu. O noktaya kadar hafif olsun diye bu 1 ay olsun kalan günlerde squattan başlarında önceden öyleydi spor salonun okulun hocam ücretsiz ama hocam yok kendim araştırdım deadlifte baktim çok sakat ama onla ugrasmam gibi geliyor 

Anladığım kadarıyla doğru yoldayım zamanla vericem haklı miyim ? 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

vücut yağ oranının nasıl öğreniyoruz ?

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

vücut yağ oranının nasıl öğreniyoruz ?

Bunu boyuna kilona göre ölçen dandirik makineler var ama en doğrusunu doktordan öğrenebilirsin.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 2604 Toplam Mesaj: 8
spor vücut geliştirme kilo kaybı yağ oranı