folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Masörlğü Hakkında Tarih Ve Başvuru

Spor Masörlğü Hakkında Tarih Ve Başvuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu spor masörlüğü belgeni ne zaman ne hangi dönemlerde alınıyor nasıl alabiliriz ve başvuru olayını nasıl ve nereden takip edebiliriz

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hacıı spor masörlüğü zor iştir.Öncelikle spor masörleri genelde spor masörlüğü yaparlar.Spor masajıda hareketleri hızlı ve bölgesine göre sert olur.Belirli çalıştıkları bölgeler vardır o bölgelere ağırlık verilir.Örnek olarak bir futbolcuya bacak kaslarına,tenis oyuncusuna kol ve bacak kaslarına gibi...Bence spor masörlüğünden önce normal 608 saatlik alman senin için daha uygun olur diye düşünüyorum.Bu belgeyi de Türkiye futbol fedarasyonu veriyor ve belirli tarihi yok o yüzden sürekli takip etmen gereken bir husus

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ay sonra alıyorum zaten 608 certifikamı ve yanında spor sertifikası gerekli oldugunu düşnüyorummm..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı

1 ay sonra alıyorum zaten 608 certifikamı ve yanında spor sertifikası gerekli oldugunu düşnüyorummm..

sertifikayı aldıkdan sonra en az 1 sezon çalışıp konunu üzerinde pişmen gerekiyor.Yaptığın işin amacını kasların yapısını öğrenmeden o sertifikayı alsanda işe yaramaz.Kursda öğrendiklerin sadece pratik uygulamaya gelince iş çok farklı oluyor 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 693 Toplam Mesaj: 4