Sporcular İçin Yemek Tarfileri(Muhakak Bakın)
-
http://www.supplementler.com/shop/Dijital-Kitaplar/Sporculara-Ozel-Yemek-Tarifleri.html
piyasa değeri 33 ytl olan olan digital kitabı aldığım protein tozu ile gönderdiler sizlerle paylaşıyorum güzel tarifler var
-
eyvallah kardesim cok makbul gecti bi aralar cok spor yapıyordum su aralarda babasını yapıyorum amelelik :D:D kalekim torbası tasımaktan kollar sisti :d bare dengeli yiyelimde dah güzel ise yarasın para alarak vucut calısma budur :D:d
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
eyvallah kardesim cok makbul gecti bi aralar cok spor yapıyordum su aralarda babasını yapıyorum amelelik :D:D kalekim torbası tasımaktan kollar sisti :d bare dengeli yiyelimde dah güzel ise yarasın para alarak vucut calısma budur :D:d
sana katılıyorum güçlenmek filan isteyenler salona geliyor para veriyor çok saçma bir şey. çünkü en kalıcı ve sağlamını sokakta çalışarak yapabiliyorsun. -
heehe gelsinlerde 50 tane 25 kg 15 tane 50 kg lik torba kaldırsınlar ve harc marc aksamakadar spor görsünler tek sorun fıtık :D
-
patates link yalan oldu, linkte bu yazıyo
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
-
link error veriyor bi baksana
-
-
be_cool bunu yazdı:
heehe gelsinlerde 50 tane 25 kg 15 tane 50 kg lik torba kaldırsınlar ve harc marc aksamakadar spor görsünler tek sorun fıtık :D
benim standart brogramım şu mesela göğüs için 12 kere 30 kilo sonra 8 kere 45 bi 8 kere daha 45 sonra 6 kere 50sonrada ön kol için 20 kiloyu toplamda 60 kere kaldırıp indiriyorum:)
-
tozlardan Universal GainFast iyi midir?
-
optimum whey kullanıyorum ben onu çok tavsiye ettiler bende 2 ilk 2.5 kilomu bitirdim şimdi bi r 2.5 kilo dah aaldım yanındada creatinde aldım takılıp gidiyoruz