folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sportsdirect'ten Alışveriş Yapan Oldu Mu ?

Sportsdirect'ten Alışveriş Yapan Oldu Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar ebaydan aliexpressden bangoodan 300 e yakın alışverişim olmuştur ancak sportsdirecten yani özel kargo firmaları ile alışveriş yapan oldu mu ?

iki seçenek var barlin delivery ve uk warehouse .

barlin 13 euro uk warehouse 23 euro.Farkını anlamadım.

Tecrübeli olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Barlin Express'i seç hocam diğeri başka bir tür kargo çeşidi. 

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Barlin Express'i seç hocam diğeri başka bir tür kargo çeşidi. 

aldım zaten hocam artık :D kaç güne gelir 3 gün 4 gün diyolar da estimated delivery time 20 september diyor.umarım bayram nedeniyle gecikmez. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Daha erken bile gelebilir hocam. 

Benim de bi sorum olacak; bi ara ptt kafasına göre yurtdışından gelen ayakkabılardan 60-70tl civari ücret talep ediyordu, bu saçma uygulamaları devam ediyor mu ? Yakında zamanda yurt dışından ayakakabı alan oldu mu ?

sportsdirect'te karrimor'un çok uygun fiyatları outdoor ayakkabıları var da ondan merak ediyorum.

der die das
Toplam Hit: 773 Toplam Mesaj: 4
sportsdirect