Spotify 3 Aylık Premium 0.99 Tl
-
27 Hazirana kadar geçerli teklif, daha önce kullanmamış olan varsa deneyebilir en azından.
3 ay sonunda iptal etmezseniz aylık 13.99 tl çekecek kartınızdan. beğenirseniz daha sonrasında aile hesabına da geçebilirsiniz, forumda konusu vardı.
https://www.spotify.com/tr/intro/
-
spotify a dünyanın bütün dinlenmeyen hiç duyulmamış şarkılarını hit olarak koyyolar ya çıldrıyorum sırf o yüzden kullanmıyorum. iğrenç şarkılar var. açın powerfm dinleyin daha iyi ya.
-
DarkFall bunu yazdı
spotify a dünyanın bütün dinlenmeyen hiç duyulmamış şarkılarını hit olarak koyyolar ya çıldrıyorum sırf o yüzden kullanmıyorum. iğrenç şarkılar var. açın powerfm dinleyin daha iyi ya.
hocam ben de spotify daki hit şarkıları dinleyemiyorum ama dinlediğin şarkılara göre veya çalma listelerine göre çok güzel şarkılar öneriyor, şarkı radyasu var bir şarkıyı dinliyorsun otomatik benzer şarkılar öneriyor. çok güzel bence keşif sistemi. daha en çok dinlenenlere doğru dürüst bakmışlığım yok, 1 yıldan fazladır premium kullanıyorum.
-
teşekkürler hocam iyi oldu bu. bu üyelikte 2 kişi kullanabiliyormuyuz acaba
-
akmarky bunu yazdı
teşekkürler hocam iyi oldu bu. bu üyelikte 2 kişi kullanabiliyormuyuz acaba
Şöyle olur. Biri dinlerken, öbürü offline moda geçer, sadece kaydettiği şarkıları dinler.
-
Aile grubu kuran var mı?
-
bu olay hayla devam ediyor mu