Spray White 90
-
müridler masa basında çalıstıgımiçin akşama kadar çay kahve günde 1 paket sigara tüketimi dişlerin rengi pek iç açıcı değil http://www.bitkiselmagazam.com/?urun-51-Spray-White-90.html bu ürünü kullanan veya bilgisi olan varmı. faydası olurmu
-
hacı alayı yalan,eğer doğal diş rengin sarıysa istediğin kadar bu tür şeyler kullan yalan,anca diş dokturuna gidecen anca o zaman beyazlama olabiliyor.
-
Hocam o spreye okadar para vermeye gerek yok hemde beyazlatmaz bile paranı boşuna çarçur etme Carrefour dan alıyorum ben Fe diye diş beyazlatıcı toz var dişi
fırçaladıkdan sonra bi kezde tozla fırçalıyosun beyazlatıyo ben gercekten memnunum :D

-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o spreye okadar para vermeye gerek yok hemde beyazlatmaz bile paranı boşuna çarçur etme Carrefour dan alıyorum ben Fe diye diş beyazlatıcı toz var dişi
fırçaladıkdan sonra bi kezde tozla fırçalıyosun beyazlatıyo ben gercekten memnunum :D
-----------------------------deneyeyim hocam. dişçiye gitmeye üşenmekten böyle ürünlerin peşinden koşuruyom :)
-
hepsi fasafiso karbonat kullan pırıl pırıl eder dişlerini ;)