Sprint Booster Kullanan Var Mı? Tavsiye Eder Misiniz?
-
Bu alet gaz tell olmayan araçlarda çabuk kalkışı sağlıyormuş. Kullanan, taktıran var mı?
http://player.vimeo.com/video/12645186?title=0&byline=0&portrait=0
-
Hocam ilk defa izledim mükemmel birşey gibi gozukuyor ama kullanılabilirlik açısından ne kadar saglıklı ve randımanlı calısır bilmiyorum.Sevdim açıkçası gerçekten bu kadar iyiyse tabiki |up
-
Olay beygir artışı yada hız artışı değil sakın yanlış anlamayın sadece aradaki "lag"ı düşürüyo o kadar bence güzel birşey aracının markası ve modelini söyle ona göre tavsiy edeyim mesela fiat fiorino varsa süper olur çünkü o lanet araç bi türlü gaza bastığını anlamıyor anca bi kaç yüz mili saniye beklemek zorunda ama gidip de bi audi a4e takmak biraz gereksiz gelir
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Olay beygir artışı yada hız artışı değil sakın yanlış anlamayın sadece aradaki "lag"ı düşürüyo o kadar bence güzel birşey aracının markası ve modelini söyle ona göre tavsiy edeyim mesela fiat fiorino varsa süper olur çünkü o lanet araç bi türlü gaza bastığını anlamıyor anca bi kaç yüz mili saniye beklemek zorunda ama gidip de bi audi a4e takmak biraz gereksiz gelir
-------------------------------------------------Mercedes sprinter panelvan 2006 modele takacak arkadaşım. Pazarda yeri var, hırdavat ürünleri satıyor. Hırdavat ürünlerinden dolayı araba ağır oluyor ve kalkışta zorlanıyor, diyor.
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Olay beygir artışı yada hız artışı değil sakın yanlış anlamayın sadece aradaki "lag"ı düşürüyo o kadar bence güzel birşey aracının markası ve modelini söyle ona göre tavsiy edeyim mesela fiat fiorino varsa süper olur çünkü o lanet araç bi türlü gaza bastığını anlamıyor anca bi kaç yüz mili saniye beklemek zorunda ama gidip de bi audi a4e takmak biraz gereksiz gelir
-------------------------------------------------Mercedes sprinter panelvan 2006 modele takacak arkadaşım. Pazarda yeri var, hırdavat ürünleri satıyor. Hırdavat ürünlerinden dolayı araba ağır oluyor ve kalkışta zorlanıyor, diyor.
-----------------------------hoca onunla alakası yok işte dediğim gibi beygir artışı değil bu sadece sizin komutunuzu daha hızlı veriyor