Sql İmport Sorunu
-
merhaba arkadaşlar 3-5 db ti tek yete toplamayı düşünüyorum bunun için ortak bi boş db hazırladım navicat ile içeri atayım diyorum japoncamıdır nedir böyle karakterler çıkıyor ansi 1245 seçiyorum olmuyor utf 8 seçiyorum yine olmuyor txt den aktarım yapıyorum txt lerde sorun yok .
neden navict derseniz her kolonu istedigim kolonla map edebiliyorum sql serverde bulamadım açıkçası ondan navicat. bilen varmıdır acaba ?
-
mysql mu mssql mu? tek bir kayıtı import etmeyi denedin mi? txt dosyaların ansi mi utf8 mi? veritabanın ve içindeki tablo + hücrelerin aynı karakter setinde mi?
-
pesimistzombie bunu yazdı
mysql mu mssql mu? tek bir kayıtı import etmeyi denedin mi? txt dosyaların ansi mi utf8 mi? veritabanın ve içindeki tablo + hücrelerin aynı karakter setinde mi?
mssql ama mysqle de alabilirim export ederken ansi yaptım içeri alırkende aynı karakter yapısını seçerekte denedim.
tüm tablo yapısı nvarchar(max) id tanımlama yapmadım
-
mysql dene. dbyi oluşturduktan sonra ayarlarından utf8 yap, varchar alanlarını da tek tek kontrol edip utf8 turkish ci yap
tek satırlık gereksiz veya sahte bir örneği upload edersen localimde deneyeyim navicat + mysql ile.