Sql İnjection (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Öncelikle merhaba

Konu hakkında bilgim yok denecek kadar az. Bir iki sorum olacak Başlığa Sql injection yazdım ama alakası var mıdır tam olarak bilmiyorum.

Kişisel bir oyun sunucusu veritabanında daha önceden açılabilen türkçe karakter içeren kullanıcı adlarını bir şekilde engellediler. Denediğimde şöyle bir hata alıyorum

Merak ettiğim konu bir şekilde türkçe karakter ile kullanıcı adı uygulamasını tekrar açabilir miyim ?

Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

konuyu gece açtığımdan görülmediğini düşünerek upluyorum.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanmıyorum hocam, acamazsın.

genelde plugin yüklerler bunun icin ama panelden basit bi kodla, mesela

^[A-Z0-9 ]+$ yazarak türkce veya ascii karakterle uye olmaya calısanı engeller.

sql injectionla pek alakası yok .)

ama icimden bir ses o sitede acık var diyor .P 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 1121 Toplam Mesaj: 3