folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder SQL SERVER HATASI YARDIM Lütfen

SQL SERVER HATASI YARDIM Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (.Net SqlClient Data Provider)

hatası alıyorum daha düne kadar bu SQL Server çalışırken local den bağlanmaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz SQL silip tekrar yüklemek istemiyorum

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

mysql ayarlarindan uzak erisime izin vermen gerek. google da tonlarca dokuman var bu konuyla ilgili. 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    moi bunu yazdı

mysql ayarlarindan uzak erisime izin vermen gerek. google da tonlarca dokuman var bu konuyla ilgili. 

var da herşeyi yaptım saçma sapan birşeyler oldu yok biri TCP/IP falan muhabbeti cliconfg gir falan düzelt diyenler var bazıları dosyanı bir program kullanıyor virüs var temizle onu diyor hangisi gerçek belli değil

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 737 Toplam Mesaj: 3
sql server yardi