folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Sql Server Kurulum. Yetti Gayri ?

Sql Server Kurulum. Yetti Gayri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ms c#  express edition kurdum onda problem yok. yalnız bu   sql server beni deli etti.

onuda kurdum sonunda...   ilk connect te hata verdi windows mode olarak denedim..  bi hata verdi

neyse.. resmide atayım.

sonra eyw. dedik yine uğraştık new database açtık. ismini verdik...  database girdim new table dedim bu seferde bu hatayı verdi Allahım ben nerde yanlış yaptım

her bişeler yapmaya çalıştığımda tabloda blokları doldururken bu hatayı veriyor beni engelliyor. nedir durum bi bilen var mı?

daha yeniyiz.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

son hata framework'un bilindik hatalarından.

sistemden kaldır son sürümünü tekrar kur.

bir de c:/windows icinde host.exe diye bi dosya varsa sil onu. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Bağlanmaya çalışırken Server Name yazan yere . yaz öyle bağlanmaya çalış bakalım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

server name kısmından  browse for more linkinden  Database Engine'den farklı alternatif varsa onları dene.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:
    -----------------------------

server name kısmından  browse for more linkinden  Database Engine'den farklı alternatif varsa onları dene.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

Bağlanmaya çalışırken Server Name yazan yere . yaz öyle bağlanmaya çalış bakalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla eğer yanılmıyorsam yamalı xplerden birini kullanıyorsun... bu tip hazırlanan işletim sistemleri genelde bir çok tool u eksik oluyor yani programcılar için... benim önerim öncelikli olarak xp ni normal olarak yeniden kur yani yamalı sistemlerden birini değilde normal bir xp yi kur...

daha sonra kurmak istediğin visual studio sürümü muhtemelen 2010 olacaktır ona göre güzelce kurduğun sistemin güncellemelerini al.. daha sonra ilgili visual studio yu kur... zaten sen onuda kurduktan sonra beraberinde sql serverın express versiyonu gelecktir... sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

evet arkadaşında söylediği gibi başka database varsa ona dene.

services.msc gir orda bir bak sql server çalışıyor durumdamı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hocam xp normal.

farlı bi database denedim oldu çok saolun beyler.

bu arada bi ara kursa gidiyorum diye  topic açmıştım.

baya bi çalışamadım prolemler oldu.  şimdi başladım başka bilgisayarda çalışıyordum. kendi bilgisayarıma sonunda kurabildim.

arkadaşlarda saolsunlar verdiler gazı sen yaparsın sen edersin matematikçisin falan bu iş bayaa sardı. sevmeye başladım.

elinde hazır proje olan varsa rapide atabilirmi veya önereceğiniz projelerin olduğu bi site varmı.

bundan böyle bol bol konu açacam problemlerde   iş olarak olmasa bile hobby olarak devam ettireceğim bunu çünkü  gerçekten sevdim.

sizde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

matematik24.com
Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 9