folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Sql Server Management Studio Hatası

Sql Server Management Studio Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Kaldırıp yedinden kurdum ama hala  cannot find  one more components.Please reinstall the application hatası veriyor neden ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

güncel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/details/561659/cannot-find-one-or-more-components-please-reinstall-the-application

Mycity tarafından 12/Eyl/13 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu sql server kadar sorun çıkartan başka bir microsoft ürünü görmedim. onlarca kez kurdum ama genelde hep bi sorun çıkardı ve işin kötüsü, bi hataya karşı 10 larca da cevap veriliyor, deniyorsun olmuyor deniyorsun olmuyor.. ne illet bi şey.. 

bu hatayı da araştırdım da yine herkes bi şeyler yazmış o yüzden şu sorununu çözer diyemiyorum.

öncelikle hangi sql server ı kurdun ve işletim sistemin ne? windows 8 de eski sql sürümleri hata çıkartıyor. windows 7 de de öyle.

ben 3-5 saatlik uğraşla win 8 e sql server 2008 ve management studio yu kurdum, kurulması sıkıntı değildi ama çalışmıyordu bi türlü. en son

çalıştığım firmadaki eleman iki dosya getirdi

SQL Server 2008 R2 X64 Express Edition SP1 

ve

SQL Server 2008 R2 X64 Managament Studio

adında bu ikisini kurarak hallettim. bi de sitem 64 bit olunca iyice sıkıntılı.. tavsiyem sağlam bir setup bul ve onu kur. ayrıca kurulumun

detaylandırılma olayı var, sa ya şifre verme v.s. onun nasıl yapılacağını da öğren internetten ve öyle kur 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bu sql server kadar sorun çıkartan başka bir microsoft ürünü görmedim. onlarca kez kurdum ama genelde hep bi sorun çıkardı ve işin kötüsü, bi hataya karşı 10 larca da cevap veriliyor, deniyorsun olmuyor deniyorsun olmuyor.. ne illet bi şey.. 

bu hatayı da araştırdım da yine herkes bi şeyler yazmış o yüzden şu sorununu çözer diyemiyorum.

öncelikle hangi sql server ı kurdun ve işletim sistemin ne? windows 8 de eski sql sürümleri hata çıkartıyor. windows 7 de de öyle.

ben 3-5 saatlik uğraşla win 8 e sql server 2008 ve management studio yu kurdum, kurulması sıkıntı değildi ama çalışmıyordu bi türlü. en son

çalıştığım firmadaki eleman iki dosya getirdi

SQL Server 2008 R2 X64 Express Edition SP1 

ve

SQL Server 2008 R2 X64 Managament Studio

adında bu ikisini kurarak hallettim. bi de sitem 64 bit olunca iyice sıkıntılı.. tavsiyem sağlam bir setup bul ve onu kur. ayrıca kurulumun

detaylandırılma olayı var, sa ya şifre verme v.s. onun nasıl yapılacağını da öğren internetten ve öyle kur 

Hocam win7 işletim sistemim.o şifre vs. hepsini aynısını yaptım netten gördüm.Ama yok olmuyor.

HKEY CURRENT USER\ Software\Microsoft\SQL Server Management Studio 

kısmında  11.0 ve 11.0_Config olacak  11.0_Config silin dediler onuda sildim sonuç yine aynı.

ReyiZ tarafından 12/Eyl/13 21:13 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dediğim gibi bir sürü çözüm önerisi var hocam,o yüzden farklı bi kurulum dosyası bulup indir. istersen bendekileri upload edeyim 280 mb civarı baya sürer ama

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 3277 Toplam Mesaj: 6