Sql Server Şarta Göre Veri Ekleme
-
Merhabaa arkadaşlar ben daha önceden bulunan veri tabanımda yeni kolonlar açtım bu kolanlarımıza daha önceden bulanan verilerimize id ye göre veri eklemek istiyorum
SqlCommand komut = new SqlCommand("insert into Model(Resim1,Resim2,Resim3,Resim4,Resim5) values(@Resim1,@Resim2,@Resim3,@Resim4,@Resim5) where ModelID='"+Request.QueryString["yid"].ToString()+"'", bag); burada bulunan kodlarımı kullanıryorum hata veriyorlar arkadaşlar önerisi olan arkadaşlar bi yardımcı olabilr mi ?
-
SqlCommand komut = new SqlCommand("insert into Model(ModelID, Resim1,Resim2,Resim3,Resim4,Resim5) values(@ModelID, @Resim1,@Resim2,@Resim3,@Resim4,@Resim5)", bag);
-
WarlikeHack bunu yazdı
Merhabaa arkadaşlar ben daha önceden bulunan veri tabanımda yeni kolonlar açtım bu kolanlarımıza daha önceden bulanan verilerimize id ye göre veri eklemek istiyorum
SqlCommand komut = new SqlCommand("insert into Model(Resim1,Resim2,Resim3,Resim4,Resim5) values(@Resim1,@Resim2,@Resim3,@Resim4,@Resim5) where ModelID='"+Request.QueryString["yid"].ToString()+"'", bag); burada bulunan kodlarımı kullanıryorum hata veriyorlar arkadaşlar önerisi olan arkadaşlar bi yardımcı olabilr mi ?
insert komutunda WHERE yardımcı kelimesini kullanamazsın ve hiçbir amacıda olmaz hocam.
-
evet arkadaşlar insert şartına where ifadesi kullanılmıyor bu yüzden update işlemi yaparak sorunu halletim
-
ALTER procedure [dbo].[sp_UrunResimSil] ( @ID int ) as begin declare @Durum int select @Durum=ResimDurum from tbl_UrunResimleri where ID=@ID if(@Durum!=3) begin delete from tbl_UrunResimleri where ID=@ID end end