Ssd Alıcam Bilgisayarıma Uyar Mı ?
-
-
uyar hocam, sata girişleri her pc de aynı.
-
pc takacak yere uymamıstı beni öyle koydum kasanın içinde hdd in üstünde duruyor :D
al hocam her türlü yaparsın bir sekil
-
-
Ben geçen hafta laptop um için aldım, 5 snde açılmaya başladı pc. Programların açılış kapanışlarıda inanılmaz hızlandı. Çok memnunum şahsen.
-
Ssd olmayan pc çöptür kullanılmaz :)
-
KaptaN bunu yazdı
Kesinlikle katılıyorum 4 senelik laptopuma taktım süper hızla kullanıyorum
-
bloodmage bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Kesinlikle katılıyorum 4 senelik laptopuma taktım süper hızla kullanıyorum
yemnederim eskiden ya bsg ne alaka diyordum şu cümleleri kuranlara şimdi dünya varmış diyoruz. Şöyle diyim arkadaş daha yeni monster aldı, ssdsiz ve aynı anda açtık pcleri, gözleri doldu çocuğun :D
-
SSD en çok laptoplara yaradı. Hem sürekli dönüp ısı üretmiyor hemde bataryayı az harcıyor. Yalnız SSD'ler çıktı çıkalı fiyatları düşmüyor. Hayaller 1 TB, hayatlar 120 GB + eski HDD'yi DVD yuvasına takma.
-
İlk fırsatta bende alacağım, Laptop alacaktım, yeni model bir şey, 1TB SSD alırsam yeni Laptopa gerek kalmaz.. i3 8Gb Ram ve 1TB SSD olursa 2GB de Ekran kartı var, daha çok götürür beni.
-
mkyb bunu yazdı
SSD en çok laptoplara yaradı. Hem sürekli dönüp ısı üretmiyor hemde bataryayı az harcıyor. Yalnız SSD'ler çıktı çıkalı fiyatları düşmüyor. Hayaller 1 TB, hayatlar 120 GB + eski HDD'yi DVD yuvasına takma.
++