SSD-Disk Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

s.a müridler. Yüksek çözünürlüklü çekimler yapıyorum. Video işindeyim. Bazı işleri 6-12 ay pc de tutmam gerekiyor. bana 2-4 tb bir disk lazım.

Okuma yazma hızı yüksek olursa benim için harika olur. ve taşınabilir olursa çekim esnasında kamerada hafıza kartından ssd ye aktarım yapıp kartı boşaltıp hafıza kartına kayıt almaya devam etmek istiyorum.  Hızlı pratik ssd yi kameraya takıp veriyi yedekleyip çıkartıp çekime devam edebileceğim bir taşınabilir ssd önerisi yapabilir misiniz?

Fiyat performans ürünü olursa sevinirim. Aynı zamanda bilgisayarda da kullanacağım dayanıklı olursa iyi olur. teşekkürler

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aleyküm selam. Kesinlikle Sandisk Extreme Portable öneririm. Dışında kalın ve sert plastik koruma var darbeye ve toza dayanıklı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

gen5 bir nvme alip 40gbit lik bir kutuyla tasinabilir yapabilirsin disk olarak tavsiyem wd sandisk sn8100 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aleyküm selam. Kesinlikle Sandisk Extreme Portable öneririm. Dışında kalın ve sert plastik koruma var darbeye ve toza dayanıklı.

hocam kaliteli ama pahalı, biraz daha fiyat performans olursa iyi olur.. markaları çok bilmediğim kullanmadığım için gidip çöp bi ürün almakta istemiyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 589 Toplam Mesaj: 4
ssd