SSD Klonlama Hk.
-
Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde windows 11 ile ilgili bir sorun yaşamıştım. Sorunun çözümü olur mu bilmem ama sinirlenip yeni bir ssd satın aldım.
WD Black SN7100 model ssd 1 tb.
şimdi sorumun özü şu. samsung 970 evo üzerine kurulu olan C diskimi aynısını klonlayıp yeni WD black'e kurmak istiyorum. Eski samsungu da harici ssd yaparım deyip ugreen harici ssd kutusu aldım.
Şimdi kurulu olan office olsun tarayıcı geçmişi masaüstü vs. her şeyi yeni ssd'ye nasıl klonlayabilirim ?
-
Samsung Magician programında bu özellik vardı ama ikisininde samsung mu olması lazım emin değilim. Bir şey bulamazsan buna bakarsın.
-
hypnot1c bunu yazdı
Samsung Magician programında bu özellik vardı ama ikisininde samsung mu olması lazım emin değilim. Bir şey bulamazsan buna bakarsın.
Biri samsung biri wd hocam olmayacak muhtmelen.
Gemini:
Samsung Magician içindeki
Data Migration aracı, kaynak disk ne olursa olsun hedef diskin mutlaka bir Samsung SSD olmasını zorunlu kılar. Kaynak diskiniz Samsung 970 EVO olsa bile hedef disk WD Black olduğu için yazılım klonlama işlemine izin vermez.
rapidhacker550 tarafından 20/Ağu/26 22:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam selamlar https://claude.ai/ diye gavur icadı bir site var. ücretsiz kullanım hakkı dahilinde çok daha verimli yanıtlar alabilirsin.
aşağıdaki yanıt oradan alınma , senin metni kopyalayıp yapıştırdım aslen.
hayırlı cumalar