SSD Klonlama Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

Geçtiğimiz günlerde windows 11 ile ilgili bir sorun yaşamıştım. Sorunun çözümü olur mu bilmem ama sinirlenip yeni bir ssd satın aldım. 

WD Black SN7100 model ssd 1 tb.

şimdi sorumun özü şu. samsung 970 evo üzerine kurulu olan C diskimi aynısını klonlayıp yeni WD black'e kurmak istiyorum. Eski samsungu da harici ssd yaparım deyip ugreen harici ssd kutusu aldım.

Şimdi kurulu olan office olsun tarayıcı geçmişi masaüstü vs. her şeyi yeni ssd'ye nasıl klonlayabilirim ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Samsung Magician programında bu özellik vardı ama ikisininde samsung mu olması lazım emin değilim. Bir şey bulamazsan buna bakarsın.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Samsung Magician programında bu özellik vardı ama ikisininde samsung mu olması lazım emin değilim. Bir şey bulamazsan buna bakarsın.

Biri samsung biri wd hocam olmayacak muhtmelen.

Gemini: 

Samsung Magician içindeki Data Migration aracı, kaynak disk ne olursa olsun hedef diskin mutlaka bir Samsung SSD olmasını zorunlu kılar. Kaynak diskiniz Samsung 970 EVO olsa bile hedef disk WD Black olduğu için yazılım klonlama işlemine izin vermez.

rapidhacker550 tarafından 20/Ağu/26 22:10 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam selamlar https://claude.ai/ diye gavur icadı bir site var. ücretsiz kullanım hakkı dahilinde çok daha verimli yanıtlar alabilirsin.

aşağıdaki yanıt oradan alınma , senin metni kopyalayıp yapıştırdım aslen.

hayırlı cumalar

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 77 Toplam Mesaj: 4
ssd klonlama hk.