SSD Satan Mürid\Müride Varmı ?
-
Mürid\Müride,ler selamlar.
aramızda SSD satışı yapan veya elindeki SSD,yi satmak isteyen varmı ?
240Gb-250Gb-256Gb makbuldür.
-
belki satan vardı, baltalamayayım, ancak şöyle bir tavsiyem var.
Vatan ya da hepsiburada'dan bak.
Samsung 840pro 240Gb şiddetle tavsiye ediyorum.
Taksitle de alabilirsin.
-
Evo 250 gb tı kendime 400 tl ye amcama ise 240 tl ye almıştım. Ürün gayet iyi
-
Kaan bunu yazdı
Taksitle de alabilirsin.
ben de 840 evo'yu şiddetle tavsiye ederim, aslında pro ile çok az farkı var, ayrıca bazı yönleri daha iyiydiyanlış hatırlamıyorsam; fiyat/performans açısından da çok iyi ben çok memnunum
-
samsung 120gb alıcaksan pro al. 256 gb alıcaksan evo al. (fiyat performans ürünü istiyorsan)
crucialin ürünleri iyidir ilk seriler sorunlu olsada özellikle mx100 serisi fiyat peformans ürünleridir.
fiyat performans ürünü istemiyorsan bütçe sıkıntı değilse taibki daha iyi alternatifler var.
-
Lightsaber bunu yazdıKaan bunu yazdı
Taksitle de alabilirsin.
ben de 840 evo'yu şiddetle tavsiye ederim, aslında pro ile çok az farkı var, ayrıca bazı yönleri daha iyiydiyanlış hatırlamıyorsam; fiyat/performans açısından da çok iyi ben çok memnunum
SSD'ler hemen hemen ilk çıktığından beri kullanıyorum. 3-5 arkadaşım var, bir almaya hepsine birden alıyorum.
En son Samsung 840 EVO aldık, ben pro alacaktım, çok araştırdım. Arada neredeyse fark yok, bazı konularda da evo daha da iyi diyebilirim. Sanıyorum alalı 6-7 ay oldu, 5 makine canavar gibi çalışıyor.
-
ikinci el alma sakın bende uzun süredir kullanıyorum ve gercekten ssd nin tadını alan normal hdd pc ye dönünce biraz garipsiyor .)
-
Konuya yazan tüm Mürid/Müride,lere teşekkür ederim.
Şu fiyata
289,02 TL
Şu ürün alındı
Crucial 256GB MX100 SATA 6Gbps 2.5” 7mm SSD (CT256MX100SSD1)