folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder SSD Taşıma (Klonlama)

SSD Taşıma (Klonlama)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Hocalar samsung ssd (256gb) takılı laptopa 2. bir kingston ssd (1tb) aldım ve mevcut samsung ssd yi direk buraya taşımak istiyorum. Yeniden kurulum zulüm. Bu iş için önerebileceğiniz beleş, sağlıklı çalışan, kullandığımız bir program yada yöntem var mı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Evet bende aynisindan yapmak istiyorum. Hicbir bilgim yok.

Yeni hdd pc yi cok hizlandirir diyolar.

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

acronis bootable cd

https://dosya.co/uwphnxtmfygu/Acronis_2013.iso.html

bu isoyu indirip usb diske yada cd ye boot et.

acronis işletim sistemi gibi açılıp seçenekler sunacak. tools bölümünden clone disk seçip yönergeleri izle.

yanlışlıkla boş diski dolu diske kopyalamak istemiyorsan :D  önce başka yere dolu diski .tib olarak backup alıp ondan sonra boş ssd takıp direk sistemi diske çakabilirsin.

acronisten başka yazılım aramana gerek yok. en babası bu yazılımdır.

zalimadam tarafından 02/Kas/22 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hirenboot cd disk clone

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Edit : Bir küçük araştırma yaptım. Yazılanlara göre sadece Target olan SSD modellere taşıma yapıyormuş. Önceki postlarda ki önerilere bakılabilir.

Samsung'un kendi tool'u var buna göre. Data migration. Bir kere denemiştim sorunsuz taşımıştı.

Data Migration Software

https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/tools/

hypnot1c tarafından 02/Kas/22 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

teşekkürler hocalar. acronis ile clone ladık sorunsuz. @zalimadam senin iso'yu rufus yazamadı bootable değil diye başka ilaçlı ile çözdük. çok teşekkürler herkese. işlem 5 dk felan sürdü düşünen varsa gün içinde sigara içerken bile yapabilir.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Abi Samsung Data migration aracı sorunsuz taşıyor, Windows bile çalışıyor boot sektör kayıtlarını taşıdığı için.

Twitter: @CanKirca
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek

macrium reflect kullandım en son. sistem diski aktardım . windows üzerinde çalışıyor.

Jinpachi tarafından 02/Kas/22 20:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşa, Öl...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Easeus to do backup.

Ev Kullanıcı ücretsiz.Tabi sınırlı. Real time çalışır.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ayni problem bende de mevcut, yalniz bende diger disklerden birinde ubuntu da kurulu ve onun bootloader'i cikiyor acilista. Bu sekilde tasirsam patlama ihtimalim nedir?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 10
ssd clone