SSD Ve HDD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar  Solid state diskler ile Ortalama sata2 HDD ler pratrik  okuma yazma hızları açıısnıdan  değerlendirildiğimde nasıl bir durum ortaya çıkar?

SSd nin erişim süresi nedir HDDnin ki nedir? 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca fantazi ve macera arama:) git al bidene 250 gb WD manyak disk hizlari var.. kullan iste:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Paşam ciddym .. Profesyonel fotooğrafal uğraşıyoruz... 35-40MP makinalar var Edit büdt derken makina kasıyor.. Değerledirecez yavaş yavaş artık ...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

SSD cok cok daha hizli diye biliyorum.

Bende bir tane 8GB ultra micro sdhc var. Müthis hizli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ozaman WD RAPTOR 72.8 GB 10000RPM alabilirsin hiz istiyorsan.)

700 ytl gibi fiyati var:)

Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 5