folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SSK İş Göremezlik Ödeneği

SSK İş Göremezlik Ödeneği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

Dostlar merhabalar,

Geçen yaz panda da satış temsilciliği yapmakta iken 26 ağustosta rahatsızlanarak 7 gün raporlu kaldım. şirket maaştan kesti ve bana bu kesilen parayı ben daha sonra sigortadan alıcakmışım. bu paranın çıkması 90 gün civarı sürüyo dediler. Lakin geldik 18 aralığa ve E-devlet te takip etmeme rağmen hala hiç bişey yok. bu işler nasıl olur nasıl gider. bi yere bi dilekçe bişeymi vermem lazım ne yapçaz bu konuda bu parayı almak için ?

Bu imza çok eskidi artık...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

üstad raporu sgk'ya verdin mi elden? rapor, vizite kağıdı birde dilekçe (banka hesabı ile ilgili)'yi sgk'ya veriyorsun 15-30 gün içinde hesabına havale çıkarıyorlar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

şirkete sorduğumda bana biz raporu sgk ya verdik. E-devlet ten takip et 90 gün içinde paran çıkar dediler.

Bu imza çok eskidi artık...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

prokto bunu yazdı:
    -----------------------------

şirkete sorduğumda bana biz raporu sgk ya verdik. E-devlet ten takip et 90 gün içinde paran çıkar dediler.

-----------------------------

90 günü geçtiğine göre raporun fotokopisi varsa hocam sgk'ya uğra durumu bildir bence.. raporu şirket yerine senin elden vermen lazımdı aynı şekilde bende 1 ay rapor almıştım sgk'ya elden verdim 2 hafta sonra parayı havale yaptılar.

Toplam Hit: 590 Toplam Mesaj: 4