folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder [SSS]Ogame Rehberi

[SSS]Ogame Rehberi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TBT'de Oynamak İsteyen ve Oynayan'lar İçin Yazdığım Bir Rehber

OGame Nedir ?

OGame bir çesit uzay stratejisi simulasyonudur. Aynı anda binlerce oyuncu tarafından karsılıklı olarak oynanır. Oynayabilmek için sadece normal bir internet gezgini gerekir.

OGame Üyelik Alımı

Üyelik Almak İçin http://www.ogame.com.tr/ Adresine Giriyoruz ve ;

Butonuna Basıp Üyelik Sayfasına Geçiyoruz;

Çıkan Sayfadaki Formu ve GIS'i Kabul Edip Email Adresimize Gelen Aktivisyon Kodumuza Girip Hesabımızı Aktif Ediyoruz...

Hayrılı Uğurlu Olsun OGame Hesabınız Açıldı...

OGame Oynamaya Başlayalım

Evet Hesabımıza İlk Girdiğimizde Sol Tarafta Gezegenimizi ve İşlevleri Yönetebileceğimiz Bir Menü ve Üst Tarafta Elimizde Mevcut Olan Hammedde Miktarını Gösteren Bir Tablo ßulunmaktadır...

Orta Tarafta İse Genel Durum veya Bina Gibisinden Pencereler Görüntülenmektedir...

Genel Durum

Genel Durumda Üst Tarafta Gezegenimizin İsmi Server Saati Gezegenimizin Resmi ve Özellikleri Gibisinden Şeyleri Görebiliriz...

Gezegen "Ana Gezegen" Yazısına Tıklayarak Gezegeni Terk Edebilir veya Gezegen İsmini Değiştirebiliriz...

Not : Eğer Gezegen Ana Gezegeniniz İse Terk Etmeyiniz...

Bina

Oyuna İlk Başladığımızda Bütün Yapıları Yaptırmamız Mümkün Değildir Bu Yapılar Çeşitli İşlevleri Yaptıkça İnşa Ettirmemiz Mümkün Olabilir...

Oyuna İlk Başladığımızda Gelen Yapılar ;

Metal Madeni : Metal Madeni En Önemli Hammedde Olan Metal'i Çıkartmamıza Yarar...

Kristal Madeni : Kristal Madenide Metal Kadar Önemli Bir Hammadde Olan Kristali Çıkarmamıza Yarar...

Deuterium Sentezleyicisi : Deuterium Adındaki Hammeddeyi Çıkartmamıza Yarar... Deuterium Araştırmalarda ve Tershanede Bolca İşe Yarar...

Solar Enerji Santrali : Solar Enerji Santrali Sayesinde Tüm Bu Hammaddeleri Çıkartan Yapıların Enerji İhtiyacı Giderilmiş Olur...

Robot Fabrikası : Robot Fabrikası Sayesinde Yapımına Başlanmış Bina vs. Yapım Hızı Yükselir...

Metal Deposu : Metal Deposu Ne Kadar Büyük Olursa O Kadar Çok Metal Depolayabiliriz...

Kristal Deposu : Kristal Deposu Sayesinde Elimizde Bulunan Kristali Daha Fazla Depolayabiliriz...

Deuterium Tankeri : Elimizde Bulunan Deuterium'un Depolanmasını Sağlar...

Bilimsel Arastirma Labarotuvari : Bu Labarotuar Sayesinde Araştırma Yapmamız Sağlanır...

Ittifak Deposu : Ittifak Deposu Savunmaya Yardım Eden ve Dost Ittifaklara Yakıt Aktarımını Sağlar...

Kendimizi Geliştirdikçe Yeni Yapılar Bina Bölümüne Eklenecektir Tabloya Aşağıdan Bakabilirsiniz...

Hammadde

Bu Bölümde Hangi Hammeddenin Saatte Ne Kadar Ürettiği Yazar...

Araştırma

Bilimsel Arastirma Labarotuvari Adlı Yapıyı Kurduktan Sonra Araştırma Yapabiliriz. Araştırma Bizim Ne İşimize mi Yarar ? Araştırmalar Sayesinde Teknik İlerlemeyi Çok Rahat Yapabilirsiniz Yani Çeşitli Filolar ve Yapıların Yapılması İçin Araştırma Şarttır... Kısaca Araştırmalar Hakkında Bilgilar Aşağıdadır ;

Bilgisayar Teknigi : Bilgisayar Tekniği Sayesinde Emir Verilebilen Filo Kapasitesi Artar...

Enerji Teknigi : Enerji Tekniği Sayesinde Yeni Teknolojilerin ve Yapıların Geliştirilmesinde Çok Büyük Önemi Vardır...

İlk Açtığımız Hesap İle Gelen Araştırmaları Yazdım İleride Gelecek Olan Araştırmalara Teknik Bölümünden veya Aşağıdan Bakabilirsiniz...

Araştırma İle İlgili Ayrıntılı Bilgiyi Teknik Bölümünde [i] Basarak Alabilirsiniz...

Diğer İşlevler ve Yararları

Tershane : Tershanede Saldırı Yapmamıza Yarayan Filoların Üretimi Yapılır...

Filo : Üretimi Yapılan Filoların Yönetimi Buradan Yapılır...

Teknik : Bu Bölümden Tershane, Araştırma, Bina, Savunma Gibisinden Yapılar Hakkında Bilgi Almamızı Sağlar...

Galaksi : Bizim Bulunduğumuz Galakside Bulunan Oyuncuları Gösteren Bölümdür. Bir Galakside Max. 15 Oyuncu Bulunur...

Savunma : Gezegenimizi Buradaki Roket vs. ile Savunmamızı Sağlar...

Ittifaklar : Bu Bölüm Sayesinde Bir Ittifak Kurma veya Arayıp Katılma Gibisinden İşlevleri Gerçekleştirebiliriz...

Ittifak Sayfası Hazırlama

Kurduğumuz Bir Sayfaya Çeşitli Kodlar İle Hazırlayabiliriz...

İttifak Logosu

Ittifagı Yönet'i Tıklayın "İttifak Logosu" Yazan Yere Resim Host'una Upload Edilmiş Resmin URL'sini Yazın ve Kayıt Ediniz...

İttifak Sayfasına Resim Koyma

Ittifagı Yönet'i Tıklayın "Herkeze Açık Metin" Bölümüne [img]upload edilmiş resim[/img] Şeklinde Kodu Ekleyip Kaydedin...

İttifak Sayfası Yazılarını Renklendirme

Ittifagı Yönet'i Tıklayın "Herkeze Açık Metin" Bölümüne [color=Renk]Yazı[/color] (Renk Yazan Yere Koyacağınız Rengin İngilizce İsmini Koynmanız Gerekmektedir Örnek : Red, Green, Blue vb...) Yazıp Kaydediniz...

İttifak Sayfasına Link Verme

Ittifagı Yönet'i Tıklayın "Herkeze Açık Metin" Bölümüne [URL=http://Link]Yazı[/URL] Olarak Yerleştirin Link Yazan Yere URL'nizi Yazıp Kaydediniz...

İttifak Sayfası Arka Planı

Ittifagı Yönet'i Tıklayın "Herkeze Açık Metin" Bölümüne [background image="Arka Plan Resim Adresi"]İttifak Ana Sayfasına Koyacağınız Bir Yazı[background]

Kodunu Yerleştirip Kaydedin...

İttifak Sayfasına Müzik Koyma - Şuanki Versiyonda Malesef Çalışmıyormuş.

İttifak Sayfası Kişi Sayacı

www.rapidcounter.com - Sayfasını Açınız, Açılan Sayfada ''Click Here to Sign Up for your Free Counter'' Yazan Linki Tıklayınız.

Açılan Sayfada, Aşağıda Yazanları Uygulayınız.!

''Valid Email'' Yazan Bölüme Mail Adresinizi Yazınız.
    ''Start at'' Yazan Bölüme Sayacın Kaçtan Başlayacağını Yazınız.
    ''Style'' Yazan Bölümden Sayacınızın ''Tipini (Modelini)'' Seçin ve ''Sing Up!'' Butonunu Tıklayınız.

Açılan Sayfada ''http://counter.rapidcounter.com/counter/1210845023/bbldotr'' Linki Kopyalayın. Ekran Görüntüsündeki Gibi - Ekran Görüntüsü

Not : Linkin Sonunda Yazan ''bbldotr'' Seçmiş Olduğunuz Sayaç Modelinin İsmidir Bu Seçtiğiniz Sayaca Göre Linkte Farklı İsim Olmasını Sağlayacaktır.

Kopyaladığınız Linki ''[img]Kopyalanan Link[/img]'' Şeklinde İttifak Sayfanızın Herkeze Açık Metin Bölümüne Yerleştirin ve Kayıt Ediniz.

Not : Eğer İttifak Sayfasına Daha Önce Resim Koymadıysanız Koyduğunuz Sayaç Resim Kodu Kayıt Ettiğinizde Silinecektir. Sistem Yeni Oluşturulan Sayfalarda Kodları Bazan Tanımamaktadır, Bunun İçin İttifak Sayfasına Herhangibir Resim Yerleştirmeniz Yeterli Olacaktır.

Saygılarımla MaQneToR

Selametle 

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    bu oyun hastalık yapar dediler başlamadım bi arada crims e fena sarmıştım ama şimdi arkadşaım bir oyun kodluyo inş onu  tanıtımıda ben yaparım size gansta mı ne adı :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    walla bende cs oynuyordum bıraktım allaha şükür bende bağımlılık yapmıyor :) bir bunu oynarım o da boş wakitlerimde :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu oyun hastalık yapar dediler başlamadım bi arada crims e fena sarmıştım ama şimdi arkadşaım bir oyun kodluyo inş onu  tanıtımıda ben yaparım size gansta mı ne adı :D
    -----------------------------

The Crims in hastasıyız :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    the crims oynadım zamanında ama pek fazla sarmadı malesef :) ama belki başlayabilirim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

zamanında ne oynardım ya bu oyunu yok sabah bilmemnede kalk filo gelcek yok aydan kitle bütün ittifak gecenin 5 inde adamı kitlemek için oynuyoduk :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:) bende yeni başladım hele bir tbt tam olarak açılsın clan kurmayı düşünüyorum tbt'den büyük bir kitle oynuyormuş...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tbt açıldı sanırsam herkesde beyler gerekirse İttifak Kuralım...

Toplam Hit: 2350 Toplam Mesaj: 8