Stack Overflow'da Soru Soramama
-
1-2 gü önce Stack Overflow'a kayıt oldum. 3 soru sordum, çok basit gördüklerinden eksilediler heralde itibar puanım -1'e mi ne düştü. Sonra bir sorumda şöyle bir şey yazılmış gri bir çerçevede:
put on hold as off-topic by Brad M, j08691, John ツ, pXL, Joe Jul 1 at 20:03
This question appears to be off-topic for this site. While what’s on- and off-topic is not always intuitive, you can learn more about it by reading the help center. The users who voted to close gave this specific reason:
- "Questions must demonstrate a minimal understanding of the problem being solved. Tell us what you've tried to do, why it didn't work, and how it should work. See also: Stack Overflow question checklist" – Brad M, j08691, John ツ, pXL, Joe
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit your question or leave a comment.
Anladığım kadarıyla, sorum anlaşılabilir ve açık değilmiş. Sonra bir baktım soru soramıyorum.. Soruyu düzenledim, işe yaramadı. Dün gece uğraştım itibar puanımı 13'e çıkardı. Yine düzelmedi. Ne yapabilirm, o soruyu silsem mi? Yoksa bir şekilde iletişime mi geçeyim? -
kullanıcı adını ver kurtarabilirsen kurtarayım hacı
-
aynı hocam Lightsaber, yönetici filan mısın orda hocam?
-
Lightsaber bunu yazdı
aynı hocam Lightsaber, yönetici filan mısın orda hocam?
değilim ama tanıdıklarım var :)
onlara bi sorayım senin için
SharpShooter tarafından 06/Tem/13 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
sorunun linkini at gerekliyse bir eksi puan da ben vereyim.
-
@SharpShooter: hocam bekliyorum
@VBDream: hocam zaten off topic olmuş, daha niye eksileyeceksin :S -
ilk bu siteye üye olduğumda benim de başıma böyle bi durum geldi, sitenin mantığını anlamamıştım, konuda teşekkür ederim-merhaba
yazdığım için bile eksi puan vermişti bi tanesi ve en sonunda benim bu site için yararlı olmayacağım söylenip engellenmiştim. sonra
başka bir hesap açtım ve o hesapla ilk hesabımdan açtığım sorulara artı puanlar vermeye başladım ve ondan sonra diğer hesap tekrar
aktif oldu :) böyle bi dene bakalım hocam.
-
unbalanced bunu yazdı
ilk bu siteye üye olduğumda benim de başıma böyle bi durum geldi, sitenin mantığını anlamamıştım, konuda teşekkür ederim-merhaba
yazdığım için bile eksi puan vermişti bi tanesi ve en sonunda benim bu site için yararlı olmayacağım söylenip engellenmiştim. sonra
başka bir hesap açtım ve o hesapla ilk hesabımdan açtığım sorulara artı puanlar vermeye başladım ve ondan sonra diğer hesap tekrar
aktif oldu :) böyle bi dene bakalım hocam.
baktım düzeltemiyorum bunu uygulayacağım :) -
başka fikri bilgisi olan yok mu?
-
O değilde bu adamların hız rekoruna hayran kalmıştım.. ( yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında kırmışlardı rekoru )
Soru bazında : Saniyede 3,2 soru
Cevap bazında : Saniyede 1,3 cevap
Ulan dedim bu nedir aga :D