Stagg Marka Gitar Amfilerden Anlıyan Varmı
-
birader şu amfilerden anlıyan varsa ayrıntılı bi yardımcı olsun lütfen
-
şunu bilirim anfiler hakkında :) hazır anfiler asla vaad ettiği gücü vermezler.Yazarlar yok 500 watt yok 1000 watt.. Benim yaptığım 25 wattlık bi anfi 250 watttan daha iyiyidi :)
tavsiyem elektronik bilgin varsa 100 watlık, 4-5 kanallı ve distrüsyon ek devresi olan bi anfi yapmandır! Zaten anfilerin içini açarsan ufacık bi devre görürsün kalanı alüminyum soğutucudur...
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------şunu bilirim anfiler hakkında :) hazır anfiler asla vaad ettiği gücü vermezler.Yazarlar yok 500 watt yok 1000 watt.. Benim yaptığım 25 wattlık bi anfi 250 watttan daha iyiyidi :)
tavsiyem elektronik bilgin varsa 100 watlık, 4-5 kanallı ve distrüsyon ek devresi olan bi anfi yapmandır! Zaten anfilerin içini açarsan ufacık bi devre görürsün kalanı alüminyum soğutucudur...
-----------------------------
birader saol ama bende bahsettiğim marka amfi var aldık bikere ben kullanımıyla alakalı bigi istiyorum yinede çok saol bide bu amfi üzerindeki revember nedir onu merak ettim -
düzeltme revember değil reverb olucak
-
"reverb" ün anlamı için "yankı" demekle geçiştireceğim...
çünkü amfi üzerindeki bu kelimelerin teker teker anlamını bulamayabilirsin bunu deneye deneye anlayacaksın...
mesela "mid" verdiğinde böyle oluyormuş vay bea o zaman şu şarkıda şu kadar reverb bu kadar delay falan bu kadar echo kullanılmış falan diyeceksin...
yani diyorum ki tak jack ı çalmaya başla...zamanla öğrenirsin kulağınla neyin ne olduğunu...
-
dai adam demiş zaten reverb ün yankı olduunu diğerleri de öle
distortion'ı var mı dai?
kaç watt ? ne kadar saydın?
bi de kulaklık girişine küçük 3.5 lik mikrofonların girmesi güzel bi olay =)
stagg mara 10 wattlık amfi benm arkadaşta var çok ii ses verio
reverb olayı kapalı olduu halde benm gitarı takınca yankı oluo yine de :D