Staj Defteri Sorunu
-
Arkadaşlar bilgisayar teknolojileri 1.sınıfı bitirdim malüm 30 iş günü stajım var stajı belediyede yapıyorum bilgisayara dair pek birşey olmuyor elle tutulur yazabileceğim , daha önce bu bölümlerde staj yapmış arkadaşlar staj defterlerini nasıl doldurdu elinde örnek varmıdır ? 3 hafta bitti toplasan 2 sayfa anca yazabilirim,
*konuyu yanlış yere açmış olabilirim yanlışsa modlara zahmet düzeltsinler.
-
Meb'im modulü açılır konulara göz gezdirilir. İçlerinden belli başlı konular seçilir ve yazılır. Örneğin ;
Bugün cat5 kablo hakkında bilgi sahibi oldum. birazda nerde nasıl kullandığını açıkla. cat5 hakkında bilgi ver tamam işte :)
ondan sonrada format atmayı öğrenirsin dolar iş te öyle :)
-
:) eyvallah bak bu güzel oldu , tabi birazda üst düzey olmalı. üniversite öğrencisi de format atmayı yeni öğrenirse atarlar beni :D
-
yani :) ben sadece örnek verdim :) sen daha profunu yaparsın artık :)
-
eyvallah hocam sağolasın.
-
Staj zamanı çakma naylon staj yapanların belirlenmesi.
Full ağızına kadar yazıyorsa sayfa sayfa %80 yalan.
Bölümümüz farklı ama stajda bazen 1 hafta aynı işi yapıyordum Ziraat fakültesinde millet abuk subuk şeyler yazıyor. Ayrıca deftereye yazacağın şeylerin azlıgı coklugu önemi degil birşeyler yaptın mı , yaptın okadar yeterli. Birde yapmadıgınn şeyleri yazma bu ne diye sorarsa ne oldugunu bilmen lazım.
örnek günlerim.
1. gün patlıcan parselleri sulandı , hıyarlar sulandı
2. gün börülceler sulandı , domatesler sulandı.
benimle aynı işi yapan başkalarına baktım 20 satır yazmış mk :D
-
-
UmuT38 bunu yazdı
"Bugün stajdaki ilk günüm olduğu için çok heyecanlıydım. Sabah erkenden kalkıp işe yetişmek için hazırlanmaya başladım.Saat 8.00’de işe yetişmek için otobüs durağına gittim. Çünkü mesai saat 9.00’da başlıyordu. Birkaç dakika Sonra otobüs geldi ve doğruca iş yerine gittim. İşyerimi gelince yetkili kişilerlerle tanışmaya başladım.O gün bir bilgisayar satın alınmıştı ve biz bunu toplayacaktık. "
:D güzel olmuş :) esinlenmek lazım bazen, yaptığım işleri yazsam olmuyor bilgisayarcıyım belediyede fotoğraf çekiyorum bolca :) adamlar makinama görüntü gelmiyor diye cağırıyor gidiyorum , makinayı açmamışlar bile :) bunu nasıl yazayım hocam :D -
Elysion bunu yazdıUmuT38 bunu yazdı
"Bugün stajdaki ilk günüm olduğu için çok heyecanlıydım. Sabah erkenden kalkıp işe yetişmek için hazırlanmaya başladım.Saat 8.00’de işe yetişmek için otobüs durağına gittim. Çünkü mesai saat 9.00’da başlıyordu. Birkaç dakika Sonra otobüs geldi ve doğruca iş yerine gittim. İşyerimi gelince yetkili kişilerlerle tanışmaya başladım.O gün bir bilgisayar satın alınmıştı ve biz bunu toplayacaktık. "
:D güzel olmuş :) esinlenmek lazım bazen, yaptığım işleri yazsam olmuyor bilgisayarcıyım belediyede fotoğraf çekiyorum bolca :) adamlar makinama görüntü gelmiyor diye cağırıyor gidiyorum , makinayı açmamışlar bile :) bunu nasıl yazayım hocam :Daynı dosyayı windows 7 cıktından beri millet okula kaktırıyo ve onaylanıyor. :)
sende bunu kaktır gitsin ..