Staj İçin CV Yazma Tekniği Ve Örnek CV'ler[Yardım]
-
Arkadaşlar Turkcell de staj için başvuru yapacam. Turkcell den biri referans gosteririm sana ben dedi ama duzgun bir cv hazırla ve sınavını geçmen lazım dedi. Zaten bi Turkcell e degil bi suru yere cv verecem staj icin.
Ve bu yüzden sizden yardım istiyorum. Staj için cv ye ne yazmam lazım? Deneyim sıfır. Bölüm bilgisayar müh. Bu cv de olmazsa olmazlar var mı varsa neler? Yazım formatı nasıl. Elinizde örnek var mı? İnternetten bakıyorum hep iş başvuruları için olan cv ler var. Hep şu işi yaptım şu projelerim var. Deneyimler anlatılmış.
Yardımlarınızı bekliyorum. -
Isbasvurusu ıcın kullanılacak cv ıle pek bır farkı olması gerektıgını sanmıyorum.Eger okul bıtmedıyse okulda ugrastıgın projelerle ılgılı bılgı verebılırsın.Ya da bıtırme tezı ıle ılgılı hangı konuda calıstıgına daır.Ikıncısı programlama dılı bılgılerıne kendıne gore degerler verebılırsın cv de. Meseala ; C++ Orta C# Ilerı gıbı Dıger seyler de klasık nettekı cv ler gıbı olabılır.Ayrıca referans varsa bunlar zaten formalıte:)
-
kariyer.net
e üye olup
ordan hazırlayabilirsin
-
Ben de senin durumundayim, staj basvurusu icin CV hazirlamam lazim ama daha 2. sinifim herhangi bir projede bulunmadim etmedim ne yazicam hic bilmiyorum :) Elde bir tek programlama dilleri var meslek acisindan :)
-
the_SuNShiNe bunu yazdı:
-----------------------------Ben de senin durumundayim, staj basvurusu icin CV hazirlamam lazim ama daha 2. sinifim herhangi bir projede bulunmadim etmedim ne yazicam hic bilmiyorum :) Elde bir tek programlama dilleri var meslek acisindan :)
-----------------------------
hiç bi deneyim yoksa hocam, staj için başvurdugun yeri neden tercih ettiğini. gelecek için o yerin önemini, hedeflerini felan yazarsın. -
Juliet bunu yazdı:
the_SuNShiNe bunu yazdı:
Ben de senin durumundayim, staj basvurusu icin CV hazirlamam lazim ama daha 2. sinifim herhangi bir projede bulunmadim etmedim ne yazicam hic bilmiyorum :) Elde bir tek programlama dilleri var meslek acisindan :)
hiç bi deneyim yoksa hocam, staj için başvurdugun yeri neden tercih ettiğini. gelecek için o yerin önemini, hedeflerini felan yazarsın.
-----------------------------Cok mantikli hocam, bunlari goz onunde bulundurayim CV yi hazirlarken.. Tesekkur ettim tavsiye icin :)