Staj İçin Dokuman
-
beyler ben 20 gunluk stak ıcın teknın bı yerde calısma ayarladım.patronla konustuk 20 gun sonra gıdıp ımza atırıp stajım bıtecek .yanı staja hıc gıtmıcem sadce 20 gun sonra gıdecegım.Ama bu 20 gun ıcınde dokuman yazmam lazım yanı o gunler neler yaptıysan fılan cart curt.sımdı aklımdan sallamaya basladım.ama fazla bı sey cıkaramadım baska neler yazabılırım.
örn:bilgisayarın ıde kablolarını bagladın gibi.(bilgiısayarla ılgılı olcak arkadaslar)
Siz akıl verın ben gerısını getırırım ..
-
hjm bekle aksam atıyorum tam 20 tane kendim yazmıstım 4 yıl önce:)mesaj yazdım kı konuyu bulmam kolay olsun:)
-
bölüm bilgisayar üzerineyse
tamir bakım yapıyorlarsa onları yaz.
yada dötünden bi tamir uydur.(burda ki fet yandı burda ki transistör yalan oldu böyle ölçtüm böyle söktüm böyle taktım)
kartlar üzerine bilgi ver.TR olsun bu bilgiler çalışma mantıkları vs vs os lar üzerine bilgi ver
vs vs.
lise mi okuyon bu arada?
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
hjm bekle aksam atıyorum tam 20 tane kendim yazmıstım 4 yıl önce:)mesaj yazdım kı konuyu bulmam kolay olsun:)
hocam atmamısındır ıns :) buyuk bı heyecanla beklıyorumedit:amele malesef bıktım a.q ama okuyoz :)
-
-
hocam saol benım yukumu hafifletın dicem yuku aldın zaten eyw :)
edit:hocam 20 tane degıl ama bunlar :S 20 tane demıstınde
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------hocam saol benım yukumu hafifletın dicem yuku aldın zaten eyw :)
-----------------------------Olsun Bunada Şükür Ya Hiç Olmasaydı Dimi :)
-
o zaman bırasda bı seyler uydurun hocam gotunuzden yaw ..yardımlarınız devamını beklıyorum tahribat ailesi :)ozellıkle rene abiden
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------hocam saol benım yukumu hafifletın dicem yuku aldın zaten eyw :)
evt 18 tane gönderdim:) diğerler 2 si senin konun dısında idi:)..sanırım 2 tane yazabilirsin:)