folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Staj Komisyonu Ne Sorar?

Staj Komisyonu Ne Sorar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Bir arkadaş stajı tamalamış ve komisyon karşısına çıkacakmış. Bu komisyon nedir? ne işe yarar? Ne sorar? Daha önce böyle bişey yaşamışlığı olan bilgi verebilir mi?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

bölüm sınıf ve komisyona göre değişir. Genellikle pek ziklemezler. (Lisans düzeyi pohdan bir bölüm için konuşuyorum.

Diğer türlü neler yaptığın hakknda sorular sorarlar en fazla. Yani tutarlılığını ölçerler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Stajı yaptıysa sıkıntı çekmez.Naptın nettin işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Ne yaptığını sorar tabikide ne soracak başka? :D Ama şöyle bir olay var, mesela staj yaptığı yeri-bölümü beğenmezlerse biraz terletirler şu ne bu ne ne öğrendin vs. Birde komisyon deniyor ama tek kişiye anlatıyorsun bizde.

Ben açık açık dedim; iş yoktu, ben de oturdum böyle bir script kodladım, o bitti şunları şunları araştırdım diye, tabi defterin yanında cd içerisinde scriptide verdim. Yaptım dediğim şeylere dair birkaç soru soruldu, takılmadan duraksamadan cevapladım kabul edildi.

Kasmaya heyecanlanmaya lüzum yok, eğer naylon staj değilse soruları cevaplarsa kabul olur, hatta sorulanları cevaplarsa naylonu bile kabul ettirir.

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

defter verdiyse ki büyük ihtimal vermiştir orda yazdığından sorar. Eğer defteri kendi yazdıysa yada yazdığını okuduysa sıkıntı olmaz. Bilmediği seyleri netten kopyla yapıştır yaptıysa sıkıntı olabilir. Geri kalanda stajda ne yaptın ne öğrendin vs. Bunlarıda herkes sormaz hocasına göre değişir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Komisyonda soru soran hocaya göre değişir. Mesela 2. stajda neredeyse hiçbir şey sormadılar bize ama o sene bir alt sınıfta olan(3. sınıf) arkadaşın komisyondaki hocası defterdeki herşeyi sormuştu neredeyse. Yani hocasında bitiyor.

Daha önce staj defteri vermiş kişilere sorsun onlar söyler neler sorduklarını.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 6