Staj Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Beyler kısır döngülü bir durum yaşıyorum. yüksek okul mekatronik bölümünden mezun olacağım derslerin hepsini verdim. staj sorunu var. 2 yıldır çalıştığım için okulun stajını erteledim bugünse mezun durumuna gelmişim stajı yapacak fırsatım yok. okul fabrikayı ayarlasan bile biz kabul etmiyoruz diyor. sigorta yatırdıkları için. 2008de yüyürlüğe giren kanun ile sigorta yatırıyorlarmış 1 aylık. temmuz stajnı kaçırdım. ekimde yapacağım. bunun için aklıma başka bir şirket küçük bir atolye gibi yer ayarlansa bi staj defteri hazırlayıp okula versem olur mu ? başka şirkette ssk gözükmüyor olacağı için. fabrikadan ayrılamam askere gitmeden çıkarsam 2,5 milyarlık tazminatım gidecek...eğer çıkmazsam staj yapamayıp yaza kalacak.yada tazminatı feda edip 1 aylık stajı tamamlayacağım. çıkmadan başka bir şirkette yapmış gibi gözüktürülebilirse ssk çakışması olur mu? eften püfte ince işler bunlar küçük atolyesi olan anadolu yakası - izmit taraflarında mühendis patron bi kıyak yapabilecek adam lazım...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 461 Toplam Mesaj: 1