Staj Yeri Arıyorum!!
-
ya arkadaslar lise 3 okuyorum ve bu seneyi sağ salim bitirmiş sayılırım.. ve seneye staj yapıcam ama halen staj yeri bulabilmiş deilim..acaba bakırköy sirinevler vs gibi yerler de bana yardımcı olabilcek warmı? yani bildiği bir yer..benım bölümüm elektronik ve ben güvenlik sistemleri ile ilgili bir yer arıyorum..tam tercihim sensör dedektör gibi seyler..montaj bakım vs de olabilir..acaba bu konuda bana yardımcı olabilcek warmı? eğer yardıcı olursanız cok svinirim..
-
hocam okul ayarlamıyomu stajları ya:s
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
hocam okul ayarlamıyomu stajları ya:s
-----------------------------
hacım bizim bölümün dalı güvenlik sistemleri ve bizim okulun ayarlıcağı en iyi yer beko da montaj elemanlığı..okul daha yeni 4 yıllık okul ve bzim bölüme göre bir staj yeride yok :S güvenlik sistemleri ile iligi zaten biz bile adam akıllı bir staj uyeri bulamıyoruz :S -
Hayır okul ayarlamıyo kendiniz ayarlıyosunuz...
-
Microsoftada yapsan bekodada yapsan yapacağın iş belli,çay getir götür oranın ameleliği,bilgisayarın temizliği.
orta düzey yöneticilerin faturalarını ödeme sabah geldiğinde ekranların temizliği. vs:)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Microsoftada yapsan bekodada yapsan yapacağın iş belli,çay getir götür oranın ameleliği,bilgisayarın temizliği.
orta düzey yöneticilerin faturalarını ödeme sabah geldiğinde ekranların temizliği. vs:)
-----------------------------çok iyi dedin. aynen hacım katılıyorum. bende elektronik çıkışlıyım muhasebede 3tane ablanın getir götür işini yaptım :)
Festo diyecem ama zor. televizyoncuda yap. gebzede tempo pano var tam sana göre ama uzak :)
edit: herkes aynı olcak diye bişey yok. akraban tanıdığın varsa sana yardımcı olmasını söyle.
-
ya benım istediğim tek sey okulda örenemediklerimizi stajda örenmek :) getir götür artık bilmıyorum ya :) pek olacapğini sanmıyoruım öle bişi ama ben yinede araamakdayım..akrabalar yok anlamıyor onlar :) neyse artık bu hafta cuma günü fln dolascaz :) kısmet :)
-
bence staj yapacağın yeri iyi seçmelisin.9 ay gibi bi süre çalışacaksın sanırım .orada bişeyler öğrenebilirsin.bende o yollardan geçtim ve faydasını çok iyi gördüm .millet çay taşıyıp,fotokopi çekerken ben türkiyenin en önemli şirketinde pc üzerine teknik destek-network üzerine çalıştım .Bunun faydasını çok gördüm.Bi nevi referans da oldu diyebilirim.
-
hocam,üniversitede adamlara bu işleri yaptırıyorlar,Türkiyede bu staj sistemi ile bi bok öğrenemezsin.
Çalıştığım tüm iş yerlerinde stajerler ezik muamelesi görüyorlardı.
ofisboy eziyordu oderece:D -
haklısın hoca. türkiyenin her yerinde bi de lise stajyeriysen ayak işlerini yapman gerekir.ben biraz da torpil ve işten anladığım için ayak işlerine yönelmedim.tabikide istisnalar kaide yi bozmaz.O yüzden günümüz Türkiye'sinde stajyer'lerin ayakişleriyle meşgul olmaları doğal birşey tabikide.
-
Ha ayak işleri ha boş işler :) Uzman değilmisin kardeşim :)
İş öğrenmek istiyorsan güvenlik işleri yapan ufak dükkanlara git orda staj yap kafana vura vura öğretirler