Staj Yeri Arıyorum Kendimi Geliştirebileceğim Bir Yer
-
Makine Resim Ve Konstrüksiyon 2. Sınıf Öğrencisiyim Yaz döneminde staj yapmam gerekiyor. Kendimi geliştirebilceğim ve büyük firmada yapmak istiyorum. Küçük iş yerleri filan demeyin büyük olmasını istiyorum. Sebebi ise hem adı hemde işini iyi bir yer isityorum Otomobil sektörü filan olablir. Kullandığım programlar Autocad ve solidwork tasarım amaçlı kendimi geliştirmek isitiyorum çünkü yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşkkürler. Eleştirilere önerilere açığım
-
İçerde amcan falan yoksa zor..
-
Konus Sahibi Kızmas İnsallah...! Bende Staj Yeri Arıyorum Muhasebe Bölumu Okuyorum Bu sene 4'e Gececem İnsallah Simdiden Staj Derdine Dustum Hazirana Kadar Bulmam Gerekiyor... Muhasebe Stajyeri Arayan Veya İhtiyacı olan Veya Tanıdığı Olan Bana Yardımcı olursa Cok Sevinirim...! ( ins Yardımcı olan cıkar..:S)))
-
"Küçük iş yerleri filan demeyin büyük olmasını istiyorum."
Kolay gelsin
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
"Küçük iş yerleri filan demeyin büyük olmasını istiyorum."
Kolay gelsin
-----------------------------
<Teşşekürler büyük dediysemde sabancı gibi filan değil yani çok küçük olmasın sadece içinde bişiler öğrenebilceğim bir yer isitiyorum bi işin ucundan tutmak istiyorum -
up
-
Bence pek saglıklı bir olay değil. Büyük iş yerleri demişsin. Adamlar kendi işlerini oturtmuş standartlar belli.
Gidipte sana iş vericek veya yaptırıcak hali yok.
Geç kenarda otur der ancak sen gayret eder onu bunu sorarsan (karşısı mal olmayıp cevapladığı sürece) öğrenirsin.
Büyük yerlerde atarlar önüne bir proje al çiz bunu derler staj bitene kadar onunla oyalatırlar seni.
-
Bu taraftan >--->--->--->" http://www.mosb.org.tr/Firmalar.asp " ...
çoğunlukla Manisa - İzmir civarındaki fabrikalar var ...