Stajyerlik Arıyorum.
-
Bilişim teklonojisi öğrencisiyim.Şu anda lise 4'e geçtim ve kendıme ayarladıgım Stajyer yeri ile anlaşamadım. Bana acil stajyer yeri lazım istanbul anadolu yakasındayım. Donanımsal olarak bilgim vardir. Zaten evimde bilgisayar tamiri felan yapıyorum şimdiden yardımcı olucaklara teşekkur ederm.
-
anadolu yakasında staj yeri arayan varsa arasın : 0535 591 04 94 (numaramı orospu etmeyin... :|)
mekan çamlıcada ... avrupa yakasından gelebilicek olanlarda arasınlar .... ama yarın arayın ... öğlene doğru olsun mümkünse
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------anadolu yakasında staj yeri arayan varsa arasın : 0535 591 04 94 (numaramı orospu etmeyin... :|)
mekan çamlıcada ... avrupa yakasından gelebilicek olanlarda arasınlar .... ama yarın arayın ... öğlene doğru olsun mümkünse
-----------------------------one lan cinsiyetmi değiştirdin sen nesse
hayırlısı olsun
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------one lan cinsiyetmi değiştirdin sen nesse
hayırlısı olsun
-----------------------------özel hayatım sizi ilgilendirmez ben eşeysiz yasıyorum ...
-
evett aksın stajerler ... ciddi anlamda erkek stajere ihtiyacım var ... eleman vermiyolar yanıma ... stajerle yetin diyolar
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------anadolu yakasında staj yeri arayan varsa arasın : 0535 591 04 94 (numaramı orospu etmeyin... :|)
peki yazılım mı donanım üzerinemi? -
stajyer mi stajer mi?
stajer dogru olan degil mi ?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------stajyer mi stajer mi?
stajer dogru olan degil mi ?
hacı bende baktım sağ sola stajyermiş :D -
Stajyer doğru olan.
-
anadolu yakasında ikamet edenler için;
donanım(montaj ve basit tamirler)
windows network, 2003-2008 small business, standart, web servarlar, paket muh.programların kurulumu (mikro, logo)
elektronik montaj ve tasarım, proteus, boardmaker vs. için staj verebiliriz.