Stand Up Guys [ Film Tavsiyesi ]
-
Az önce bitirdim filmi. Biraz duygusal biraz espirili güzel bir film. Filmde ara ara vay amk ölümlü dünya işte diyorsun =)
Vaktinizi boşa harcayan filmlerden olmadığı kesin ve filmi izlerken kesinlikle sıkılmıyorsun aksiyon az olsada
Oyuncuları zaten eski babalar =)
Cast: Al Pacino, Alan Arkin, Julianna Margulies, Christopher Walken and others
Link ( BS player uyumlu altyazıyı buluyor hemen )
Neyse film güzel hacılar, izlersiniz boş vakitte.
-
neden gizli
-
Şuan indiriyorum 3mb internetle sabaha iner heralde ekşideki yorumlarıda okudum güzel bir filme benziyor :)
-
Allura bunu yazdı
neden gizli
sen gizli olmaması için geçerli bir sebep söyle bende olması için
ya da s.et şöyle yapalım sen zaten bir üyesin bunu görmekte sıkıntı yaşamıyorsun.
tbt yi uyeliksiz takip eden adam film tavsiyesi için takip etmiyor
yada film tavsiyesi arayan uyeliksiz kişinin gireceği ilk yer tbt değil.
gizli çünkü gizli olması gerekiyor. link paylaşılmış.
koy götüne gitsin zaten linkler havada ucusuyor bu yuzden tbt kapatılmaz diyor olabilirsin
ama bu benim tercihim
son olarak konuya girip neden gizli yazıp gidenlere sesleniyorum. bsginiz lütfen =)
-
DestinatioN bunu yazdıAllura bunu yazdı
neden gizli
ya da s.et şöyle yapalım sen zaten bir üyesin bunu görmekte sıkıntı yaşamıyorsun.
koy götüne gitsin zaten linkler havada ucusuyor bu yuzden tbt kapatılmaz diyor olabilirsin
ama bu benim tercihim
son olarak konuya girip neden gizli yazıp gidenlere sesleniyorum. bsginiz lütfen =)
Oha tribe bak :D
-
bu yıl izlemiştim al pacino için idare eder bi film izlenebilitesi var... eskiye dönüş falan bekledim ama olmadı biraz vasat geldi bana tabi bence bu yani izleyiin
-
anubisx bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıAllura bunu yazdı
neden gizli
ama bu benim tercihim
Oha tribe bak :D
Hakli adam arkadas. Heycanla bisey paylasmis adam, ilk mesaja bak. Gizli oluversin ne olacak.