Standart Driver Genius Pro 2010 V10.0.0.526 Full Download | Driver Bulma Programı
-

Bilgisayarın sürücülerini bulamıyorsanız yada güncellemek istiyorsanız tam size göre bir program. Bu programla formattan sonra driver arama sıkıntıları tarih olacak.
Açıklama:
- Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.
- Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz
- Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
- Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
- Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
- Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.
- Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
- Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
- NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.
- İşletim sisteminiz, BIOS’unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.----------------------------------------------------------------------------------------
http://turbobit.net/zqdushnnwgly/Driver.Genius.Pro.2010.v10.0.0.526.zip.html
----------------------------------------------------------------------------------------- -
hoca iyi hoş paylaşıyon ama turbobit paylaşma sıkıntılı orası premiumla bile bekletiyo arada :(
1-2 alternatif koysan iyi olur
-
çalışan crack varmı hacı sen bana onu söyle
-
hocam çok cacık bunlar birsürü gereksiz şey yüklüyor beraberinde
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------hoca iyi hoş paylaşıyon ama turbobit paylaşma sıkıntılı orası premiumla bile bekletiyo arada :(
1-2 alternatif koysan iyi olur
Buyrun :
http://hotfile.com/dl/149443029/d6e09fa/Driver.Genius.Pro.2010.v10.0.0.526.zip.html12mb gibi ufak bişey...
----------------------------------------------------
VBDream
Hocam içerisinde serialde var crack da isterseniz hotfile vs gibi bir yere upload edebilirim
-------------------------------------------------
Mycity
Usta bu tür programlarda yükleme yaparken standart yüklemeyi değil özel yükleme seçeneğini seçin ve beraberinde yüklemesini istemediğiniz programları işaretleyerek kurulmamasını sağlayabilirsin...
-
tanınmayan driverin kimlik bilgisini aygıt yöneticisinden kopyala
www.devid.info adresindeki kutucuğa yapıştır direk sana driver download linkini versin :)
ne gerek var programa filan dimi ya
-
bu konuyu sildir hacı.. bencede beraberinde dandik programlarda geliyo malesef :K konuyu daha sonra görenler girip indirmez hem..