Star Force Sorunu Yardım Ltfn..
-
arkadaslar dvd im star force koruma programı var bildiginiz uzere korsan oyun yukeleyemiyorum...bunun bir cozum yolu war mı int den arastırdım cok greksiz bilgiler gordum umarım bana yardım eden birisi cıkar...
birde star force olmasına ragmen calısıtran korsan oyunlar warmıs onları da paylasırsanız sevinirim...
buyuk bir umutla aldım star force cıktı karsıma yaw ltfn yardım arkadaslar :(:(
-
Arkadaşım starforce la çıkan en son oyun splinter cell chaos theory.oyun çıktıktan 1.5 sene oynayabilmiştim :) oda nasıl söyliyim.adamın teki şöyle dolaşırken bir bakıyor starforce windowsta büyük açıklara yol açıyor (sonuçta oyunu kurarken starforceda kuruluyo) kalkıyor ubisoftu dava ediyor yüklü bir miktar kullanıcıya yüklü bir miktar da microsofta ödüyor ubisoft.ondan sonra 1.5 patch çıkarıyolar starforcelu her oyun için starforce kalkıyor. ubi.com da arayacaksın işte oyunun patchlerini ama o gün bugündür starforcelu oyun çıkmıyor diyebiliyorum. zaten splintercellinki rekordu uzun süre kırılamadı onca hacking starforce programları mı dersin neler neler çekmiştim. ama dedigim gibi artık starforcelu oyun oyun warsa da arıcan cözümlerini
-
starfuck ı bi araştır POP3 için vardı bi muhabbeti
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
starfuck ı bi araştır POP3 için vardı bi muhabbeti
-----------------------------herşeyi denemiştim olmadı yani benmi yapamadım bilmiyorum ama forumlarda baktıgım kadarıyla çalışmıyor aynı zamanda başkalarıda yamamıştı
-
simdi indiriyim mi starfuck 0.83 betası var uyarı weriyor system e veya yazlıma zarar verebilr diye napıyım yaw :S
-
yedek al.
bas gitsin :D