folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Starcrft 2 Betalar Çıktı

Starcrft 2 Betalar Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Ustalar Sc 2 çıktı piyasada epeydir bi kımıltı var.ben yenice fırsatını bulup Torrenten indiriyorum 1.6 g olarak geliyor bakalım.önceden sadace replay izlenebilyordu şimdi sing. kasılabiliyormuş. sizler ne durumdasınız kurup oynayanlar varsa anlatıversin.

P.cular ünitelerden falan pek memnun değil gibi am çok keyfli olacaga benziyor. yeni marinleri tankları falan çok merak ediyorum açıkçası.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu klavyeyi değiştircem ya windows 7 yi kurdum bazı tuşları basmaz oldu

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende indirdim ama oynanmadığı için sildiydim yeni ilaç çıkarmışlar duydupuma göre oynana biliyormuş az daha beklemek en iyisi çıktığında orijinalını satın alacağım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende indirdim ama oynanmadığı için sildiydim yeni ilaç çıkarmışlar duydupuma göre oynana biliyormuş az daha beklemek en iyisi çıktığında orijinalını satın alacağım,

oynayamdım derken? replay falan açamadınmı. bendede orjinal cd var ama no cd var lüçük boyutta ondan. dün gece  bi sing.attım tosum terranı, tosu attım zerg kuduz gibi geliyor.11 tane gateway attım 1d 2d 3d 4d 5d 6d... :)  35 40 dk oyun sürdü antreman şart.:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

oynayamdım derken? replay falan açamadınmı. bendede orjinal cd var ama no cd var lüçük boyutta ondan. dün gece  bi sing.attım tosum terranı, tosu attım zerg kuduz gibi geliyor.11 tane gateway attım 1d 2d 3d 4d 5d 6d... :)  35 40 dk oyun sürdü antreman şart.:)

Sc1 in orijinal cd sini almıştım beta için key istiyemedim bi kaç arkadaşıma çıktı çok zoruma gitti bana bende inat ettim ulan ilaçlı oynama orijinalaı al diye ilk açılışta terranın orkestra müziğini duydum kitlendim kaldım zaten ne zaman çıkacak orijinalı sen onu de bana, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bi ark 1-2 haftadır oynuo vala..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

Sc1 in orijinal cd sini almıştım beta için key istiyemedim bi kaç arkadaşıma çıktı çok zoruma gitti bana bende inat ettim ulan ilaçlı oynama orijinalaı al diye ilk açılışta terranın orkestra müziğini duydum kitlendim kaldım zaten ne zaman çıkacak orijinalı sen onu de bana, :)

:) mayıs ta ama haberler hurafede oabilir.

Toplam Hit: 713 Toplam Mesaj: 7