Stardock Fences PRO
-
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirtiğim gibi bu programın pro sürümünü arıyorum..
internetin altına üstüne getirdim lakin çalışan bir lisansla olsun crackle olsun PRO versiyonunu bulamadım..
bi yerde gören eden eline geçen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Fences ney diyenlere ; Kullanışlı hoş bir masaüstü yöneticisi , program kısayollarını gruplandırabilir gizleyebilir vurgulayabilir kısaca güzel güzel bölebilir edebilirsiniz.
-
bende olması lazım galiba bir ara kullanmıştım ama dosyalarım evdeki haricide eve gidince bakarım
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
bende olması lazım galiba bir ara kullanmıştım ama dosyalarım evdeki haricide eve gidince bakarım
Bende bekliyorum :) -
şuan bunu yazdığım laptopta varda, PRO MRO değil
gayet Stardock Fences :) :) işini görmez mi :d normalide gayet iş görüyo napıcan pro sürümünü :D -
MaviGozluDev bunu yazdı:
gayet Stardock Fences :) :) işini görmez mi :d normalide gayet iş görüyo napıcan pro sürümünü :D
-----------------------------abi normal sürümüde gayet güzelde işte :D insan istiyor :D :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
gayet Stardock Fences :) :) işini görmez mi :d normalide gayet iş görüyo napıcan pro sürümünü :D
-----------------------------abi normal sürümüde gayet güzelde işte :D insan istiyor :D :D
-----------------------------o zaman buna çözümüm yok :) :) zamunda'ya da zaten bakmışındır :) :)
canın başka ne istiyosa söle belki onları çözeriz :D