Starhack Ten Gelen Mesajlar Çok Gülceksiniz Ya :)))
-
ya hajılar bu siteye çok önceleri üye olduydum üye olduğmu bile unutmuşken son bir haftada bi sürü ilginç ve bazende komik mesajlar geliyor kimdir bunlar ya işte bi kaç msj
xxxxxxxxxxxxxxxxx | Geliþim Ve bilgi Platformu Sizide Bekleriz... Gelen Kutusu
xxxxxxxxxxxxx-TurkishHacking madworm, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
Diğer seçenekler 14 Ağu
Sitemizde En son Sinema Filmleri Yerleriniz Almıştır.Ayrıca Forumlarda Pc programlarından Mail hack programlarına Kadara her şey mevcuttur.Ayrıca Sitemizde Sizler İçin Özel servisler Bulunmaktadır.
Sizde FARKLI olmak istiyorsanız Mutlaka xxxxxxxxxxxxxxxx Dan ayrılmayınız...
xxxxxxxxxxxxxxxxx
------------------------------------------------------------
Duyuru..! Gelen Kutusu
xxxxxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
Diğer seçenekler 12 Ağu
Benim Kocam Neo Dur..!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kocasýda xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dur
xxxxxx bunuda sok bi tarafina <<< underzero
Herkesin Ziyaret Etmesini Ýsterim..!
-----------------------------------------------------------------
starhack duyuru Gelen Kutusu
xxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
Diğer seçenekler 12 Ağu
starhack admini madworm olarak by forza tarafinden defalarca uyarıldığım halde hala ona kafa tutmam sonucu kendisinin adamlari tarafindan aşırı derece dayağa mahruz kaldım ve bir çok kemiğim kırıldı ayrıntılar için
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx al bu adresi bi tarafina sok xxxxxxx >
yazan underzero
adresine girip görebilirsin şahısın mail aderi
forza@byforza.com
-----------------------------------------------------------------
starhack Gelen Kutusu
xxxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
Diğer seçenekler 12 Ağu
bütün starhack ailesine bir açıklama yapma gereği duydum bu açıklamam hackturkiye admini forza beni şiddetli bir biçimde darp etti herkez bu adamın ne kadar şiddet yanlısı oldunu görsün herkez korksun hepimizin anasıni sikebilir tam bir mafya msn adresi : forza@byforza.com
kendisinden size sesleniş herkez adam olsun dio
----------------------------------------------------------------
Allahım nedir bu -
underzero zero bizim underzero mu acaba
-
kimse kim çok komik ama :lol:
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 3