folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Starhack Ten Gelen Mesajlar Çok Gülceksiniz Ya :)))

Starhack Ten Gelen Mesajlar Çok Gülceksiniz Ya :)))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yeaarg
    yeaarg's avatar
    Erkek
    ya hajılar bu siteye çok önceleri üye olduydum üye olduğmu bile unutmuşken son bir haftada bi sürü ilginç ve bazende komik mesajlar geliyor kimdir bunlar ya işte bi kaç msj

xxxxxxxxxxxxxxxxx | Geliþim Ve bilgi Platformu Sizide Bekleriz... Gelen Kutusu
    xxxxxxxxxxxxx-TurkishHacking madworm, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
    Diğer seçenekler 14 Ağu

Sitemizde En son Sinema Filmleri Yerleriniz Almıştır.Ayrıca Forumlarda Pc programlarından Mail hack programlarına Kadara her şey mevcuttur.Ayrıca Sitemizde Sizler İçin Özel servisler Bulunmaktadır.

Sizde FARKLI olmak istiyorsanız Mutlaka xxxxxxxxxxxxxxxx Dan ayrılmayınız...

xxxxxxxxxxxxxxxxx
    ------------------------------------------------------------
    Duyuru..! Gelen Kutusu
    xxxxxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
    Diğer seçenekler 12 Ağu

Benim Kocam Neo Dur..!
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kocasýda xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dur

xxxxxx bunuda sok bi tarafina <<< underzero

Herkesin Ziyaret Etmesini Ýsterim..!
    -----------------------------------------------------------------
    starhack duyuru Gelen Kutusu
    xxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
    Diğer seçenekler 12 Ağu

starhack admini madworm olarak by forza tarafinden defalarca uyarıldığım halde hala ona kafa tutmam sonucu kendisinin adamlari tarafindan aşırı derece dayağa mahruz kaldım ve bir çok kemiğim kırıldı ayrıntılar için

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx al bu adresi bi tarafina sok xxxxxxx >
    yazan underzero

adresine girip görebilirsin şahısın mail aderi

forza@byforza.com
    -----------------------------------------------------------------
    starhack Gelen Kutusu
    xxxxxxxxxxx - Türkiye"nin Bilgi Paylaþým Platformu gaystar, eternity, hothacker.agit, adnanakat ... adlı alıcılara
    Diğer seçenekler 12 Ağu

bütün starhack ailesine bir açıklama yapma gereği duydum bu açıklamam hackturkiye admini forza beni şiddetli bir biçimde darp etti herkez bu adamın ne kadar şiddet yanlısı oldunu görsün herkez korksun hepimizin anasıni sikebilir tam bir mafya msn adresi : forza@byforza.com

kendisinden size sesleniş herkez adam olsun dio
    ----------------------------------------------------------------
    Allahım nedir bu

iyi adamım ben
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yeaarg
    yeaarg's avatar
    Erkek
    underzero zero bizim underzero mu acaba

iyi adamım ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ParK
    ParK's avatar
    Erkek
    kimse kim çok komik ama :lol:

think what u have,then think what can u do with "em and choose the easiest way for you ,do something..u will grab the success! ParK
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 3