Starting Windows 3-4 Dakika Bekletiyor
-
Mürideler ve Müridler bilgisayar 1-2 saat kapalı kaldıktan sonra açınca Starting Windows ekranında en az 3-4 dakika bekliyor. Açıldıktan sonra yeniden başlatma yaptığımda sorunsuz bir şekilde açılıyor. Fakat dediğim gibi 1-2 saat kapalı kaldıktan sonra Starting Windows ekranında oldukça fazla bekliyor.
İnternetten araştırdım. Önce CCleaner ile repair yaptım, gereksiz şeyleri temizle dedim, Düzelmedi.
Ardından 20 gün öncesine Restore yaptım, yine Düzelmedi.
Artık sizin fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
ısınıyodur belki :D
-
serhat8102 bunu yazdı
ısınıyodur belki :D
Hocam ben de öyle düşündüm de o zaman arabadan farkı kalmıyor :D en kötü ihtimal format atıcam. Ama format atmayı sevmiyorum, bir çözüm arayışındayım.
-
1. Msconfig de baslangic bolumunu duzenle gereksiz uygulamalari pc basladiginda baslatmasin
2. Hizmet bolumunde sol altta microsoft hizmetlerini gostermeye tikla geriye kalan hizmetlere bi nak isine yaramayanlarin tiklatini kaldir.
3. System.ini ve boot.ini ayarlarini duzene sok (ust duzey bilgi gerektirir hata yaparsan win acilmayabilir buyuzden google kazan sen kepce dogru ayarlari ariyacaksin)
Sorunun cozumu yukarida yazdiklarim ya bunlari yap yada bas formati tercih senin basarilar
-
Bence donanım kaynaklı, bişeyin tepki vermesini bekliyor gibi geldi. diski okumak için defalarca deneme yapması gerekiyor olabilir.
Yada içinde takılı bıraktığın bi CD yi okumaya çalışıyo olabilr.
Ram de olabilir bu beklediği şey
-
Hocalar windows bir güncelleme yaptı problem çözüldü.