folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Stealthgenie Mobil Casus Yazılımını Nasıl Bulurum ?

Stealthgenie Mobil Casus Yazılımını Nasıl Bulurum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaslar Merhabalar;

Ben Kullandıgım İphoneleyle Karsıdakı İphone Kullanıcısının Tum İşlmelerını Sms Iceriklerini ?

Görüşmelerini ?

Yaptıgı Dığer İşlemlerı ?

Nasıl Görebilirm Ana Baslıkta Yazdıgım Yazılımı Buldum Fakat Fiyatı Duyunca Agzım Ucukladı Ve Süre Bazlı Bı Yazılım Bırde 1 Kere Öde Mantıgıda Yok Bu yazılımda..

Sizlere Asıl Sormak İstediğim Su Ben Bu programın Ücressizini Nasıl Ne sekılde Halledebilir Kullanabilirm ?

Veya Bu işlemlerı Yapmak Icın Baska Bıldıgınız Program veya Yazılım Varmıdır ?

Bilen Eden Varsa Görüşlerini Ve Bilgilerini Mutlaka Yazmmlarını Bekliyorum Gece Uykularım Kacıyo Kuskudan Ve Supheden Bana Yardımcı Olabilecek Arkadas Varsa Cok memnunuyet Ve Mınnet Duyacagım Şimdiden Saygılarımla ...

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Yazılım sadece ios versiyonu 5.0 olanlara kadar çalışıyor ve telefonun jailbreakli olması gerekiyor. Yazılımı ele geçirsen bile yaptıkları sistemde bilgileri kendi serverlarına çekiyorlar ve sana oradan sunuyorlar bu bilgileri (bilgiler senin telefonuna gelmiyor). Fiyatları da oldukça uygun bu tarz bir iş için. 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Takip ozaman :)

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

biraz daha açıklarmısın programı tam nasıl yapıyor

karşıdakinin illa tanıdık mı biri olması lazım yani arada pass paylaşımı falan yapıp fake miş gibi yani başka bişi yapıyoruz ama arkadan bilgilerini alıyor? yoksa telefon farketmeksizin alayını topluyormu ?

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Programı yukleyebilmek için öncelikle telefon sende olmalı. Daha sonra telefona jailbreak yapman gerekecek(google dan rahatlıkla ulaşabilirsin.) Yaptıkları yazılım 4s e kadar olan modeller ve en yüksek ios 5.0 'ı destekliyor. Yazılım arkaplanda çalışıp ne kadar veri varsa sana gösterdiği onları internet üzerinden kendi serverlarına atıyor ve kendi siteleri üzerinden sana bilgi veriyor. Anlık dinleme fln bulunmuyor yazılımda. sadece görüşmeler kayıt edilip sisteme yüklendiği zaman dinleyebilirsin. Birde kullanan kişinin internet paketi yoksa yada kapalı ise hiç bir veriye ulaşamazsın.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

takipteyim.

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 2582 Toplam Mesaj: 6