Steam : Crysis Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

Geçen kampanyadan şu linkteki ürünleri aldım;

http://store.steampowered.com/sub/15609/?l=turkish

Toplamda 15-20 dolar civarına geliyordu. Şimdi 80 dolar olmuş (vış)

Neysem, diller arasında Türkçe de yazıyor lakin oyunu Türkçeleştiremedim ben.

Var mı bilen gören duyan?

Tecrübesi olan?

Oyunun orjinalliğine müdahale etmek istemiyorum..

Edit ; müdehale değil müdahaleymiş la..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Listed languages may not be available for all games in the package. View the individual games for more details.

Listenen diller belki bütün oyun paketleri için geçerli olmayabilir demişler hocam. Tek tek bakman gerekiyormuş destekleyip desteklemediğine

Crysis 2 - Maximum Edition (bu destekliyor) diğer ikisi desteklemiyor

bykamu tarafından 22/Mar/14 01:50 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Steam library de iken oyuna sağ tıkla properties e tıkla.

Açılan pencerede language sekmesine tıkla oradan türkçeyi seç. Eğer türkçe yoksa maalesef senin satın aldığın sürümde türkçe yoktur. Birkaç trick ile türkçe oynayabilirsin ama tabi %100 sağlıklı olmaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Steam library de iken oyuna sağ tıkla properties e tıkla.

Açılan pencerede language sekmesine tıkla oradan türkçeyi seç. Eğer türkçe yoksa maalesef senin satın aldığın sürümde türkçe yoktur. Birkaç trick ile türkçe oynayabilirsin ama tabi %100 sağlıklı olmaz.

Eyvallah deneyeyim.

İade edebiliyor muyuz bu steam'de oyunları?

edit, edemem herhalde gerçi başka hesaptan alınıp gift olarak gelmişti.

noname tarafından 22/Mar/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Şimdi baktım bendeki crysis 2 maximum edition da türkçe dil gözüküyor language altında.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Crysis 2yi oynayabilmen lazım türkçe.

Ama ilk oyun için birşey diyemeyeceğim. Bildiğim kadarıyla ilk oyun sadece trde türkçe seçenek ile satılmıştı. Yurt dışında türkçe dil seçeneği bulunmuyordu oyunda. Steamde ki de büyük ihtimal global olan versiyon. Ama emin değilim.

Steam kütüphanende oyuna sağ tıklayıp ayarlardan bakabilirisn türkçe seçeneği olup olmadığına. Steam genelde sadece ingilizce dil paketiyle yüklüyor oyunları, bazen türkçe olması için oradan seçmek gerekiyor.

Steam'i zaten ingilizce kullanıyorsan otomatik olarak ingilizce yükler.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 1301 Toplam Mesaj: 6