Steam Bilgisayarın Desteklemediği Oyunları Gösterir Mi ?
-
Bilgisayarın işlemcisine vs bakıp destekleyen oyunları mı gösteriyor yoksa hepsini mi ?
-
Hepsini gösteriyor hocam. Hangi oyunu bilgisayarınızın destekleyip desteklemediğini öğrenmek için aşağıda verdiğim linki kullanabilirsiniz.
-
Cızzık lazım olur
-
Hepsini gosteriyo hocam. Oyunun max. ve min. Sistem gereksinimleride oyunun aciklama kisminda yaziyo.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Hepsini gösteriyor hocam. Hangi oyunu bilgisayarınızın destekleyip desteklemediğini öğrenmek için aşağıda verdiğim linki kullanabilirsiniz.
Ben bu programada guvenmiyorum. 2009 model laptopum icin bi kac 2013 oyununu minimumda bile calistiramaz diyodu. Ama cayir cayir oynuyorum
-
Her ince ayrıntının düşünüldüğü bir sistemde bunun olmaması saçma olmuş.
-
KotomineKirei bunu yazdı
çok güvenilir değil hocam bu site. Benim makinanın açamaz dediği oyunları açtığını gördüm. Fikir edinmek açısından iyidir, ama yinede yükleyip görmek daha iyi olabilir :)
-
ValentinoRossi bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Ben bu programada guvenmiyorum. 2009 model laptopum icin bi kac 2013 oyununu minimumda bile calistiramaz diyodu. Ama cayir cayir oynuyorum
Minimum sistem gereksinimlerine göre karşılaştırıyor diye biliyorum.
Tam net çıkmaması normal. low graphic ile oyun oynamak var, high grafik ile oynamak var. low grafikte kasa kasa da oynatabiliriz yani burda oynatmaz dediği oyunu.
-
Mustafa bunu yazdı
Her ince ayrıntının düşünüldüğü bir sistemde bunun olmaması saçma olmuş.
hocam milyon tane oyun var bu destekleme mevzusunu oyun üreticileri belirler adam min 2gb ram yazar
sende 1.5 gb vardir ama açar oyunu oynarsın.
steam her oyunun min ve optimum bilgilerini yazar ama senin dediğin gibi atiom şu oyunu oynarsın bunu oynayamazsın diye yazmak mümkün degil. okadar çok bileşen varki daha çok performansa bakmak laxim
arkadaş ikibine laptop aldi ben 1700 ama daha çok fps aliyorum oyunlarda benim gpu iyi onun cpu