folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Steam Cüzdanından Çalınan Bakiye

Steam Cüzdanından Çalınan Bakiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Steam cüzdanımdan bugün öğlen saatlerinden bir sürü öğenin satıldığına dair e-posta aldım.

cüzdanımda geçtiğimiz haftalarda csgo'dan 10 yıllık birikimli kasaları satıp 200 dolara yakın para elde etmiştim.

ancak bugün hesabımdan $163.44 USD tutarında Steel Horns of Apocalyptic FireDota 2 itemine satış yapıldığını anladım.

hesabımda mobil guard vs aktif. 

hesabın şifresini hemen değiştirdim.

sanıyorum ki giden parayı geri alma gibi bir durum yok. çok garibime gitti açıkçası :D 

bilgisi olan yönlendirme yapabilecek biri var ise sevinirim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Steam Destekten gelen mesaj;
    Merhaba,

Hesabınızda haberdar olmadığınız bir aktivite meydana geldiyse hesabınızın veya bilgisayarınızın güvenliği tehlikede olabilir.

Biri kimlik gizleme, hesap dolandırıcılığı veya kötü amaçlı yazılım aracılığıyla Steam hesabınıza erişim sağlamış olabilir.

Acil bir ilk adım olarak Steam hesabınıza daha fazla giriş yapılmaması amacıyla çeşitli önlemler almanız gerekir. Steam hesabınızı güvence altına almak için Hesap Güvenliği Tavsiyeleri makalemizi okumak iyi bir başlangıçtır.

Bilgisayarınızda zararlı yazılımlar olduğunu düşünüyorsunuz bu yazılımları bilgisayarınızdan kaldırmak için bazı ipuçlarını burada bulabilirsiniz. Eğer bu yazılımı kaldırmakta güçlük çekiyorsanız bölgenizde yer alan bir bilgisayar güvenliği uzmanına danışmanız iyi olabilir.

Ayrıca bütün Topluluk Pazarı işlemleri nihaidir, iptal edilemez veya ücret iadesi gerçekleştirilemez. Topluluk Pazarı'ndan bir öğe satın alındığında, ücret alıcının Steam cüzdanından satıcının cüzdanına aktarılır. Bu işlemi iptal etmek, satıcının bakiyesinden ücret alımını gerektirerek kafa karışıklığına ve muhtemel olarak tüm Steam üzerinde satın alım sorunlarına yol açacaktır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olamadığımız için üzgünüm ancak Topluluk Pazarı satış ve satın alımlarını iptal edemiyor veya bu işlemleri için ücret iadesi gerçekleştirmiyoruz.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Aynısı başıma geldi saçma bir pubg itemini satın almışım. İşin özeti şu skin satma sitelerine steam hesap bağlayıp trade linkini bırakıyoruz, ondan sonra o hesapta ele geçince ordan nasıl bir dalga dümen dönüyorsa öyle gidiyor bakiye. Benim hesabım olan site dmarketti skin sitesi.

O para gitti üzerine soğuk su iç sıkma canını benimde 300 dolar gitmişti.

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Aynısı başıma geldi saçma bir pubg itemini satın almışım. İşin özeti şu skin satma sitelerine steam hesap bağlayıp trade linkini bırakıyoruz, ondan sonra o hesapta ele geçince ordan nasıl bir dalga dümen dönüyorsa öyle gidiyor bakiye. Benim hesabım olan site dmarketti skin sitesi.

O para gitti üzerine soğuk su iç sıkma canını benimde 300 dolar gitmişti.

hocam hiçbir skin mkin site mite işim yok benim. 

10 yıllık kasa sattık. haberim bile yoktu para edeceğinden :D ne güzel 200 dolar oldu dedim oyun moyun satın alıyordum bi anda patlattılar hesabı.

api key filan hiçbir şey yok hesapta steam guard filan da aktif

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tahribat şifrenle hiö biryerin şifresi aynı olmasın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Abi sen Avukat değil misin, buradakiler ne yardım yapsın ki sana bu konuda

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 6
steam cüzdandan para çalınma olayı