Steam-Enpara Geri Para İadesi
-
Beyler Steam ödemeyi yaptığını söylüyor.
Your purchase has been refunded by Steam. We’ve issued the refund to the payment provider. You should see a credit or see the original charge removed from your statement within 14 days. Ama Enpara hesabıma gelen bir iade yok. Nasıl işliyor süreç? 1-2 gündür bekliyorum belki gelir diye ama halen gelmedi.
Bilgisi olan var mı?
-
3-4 günü bulur hocam.
-
alışveriş yaptıgın aydan sonraki ayın 5ine kadar yatıyor eger kampanyadan felan yararlandıysan
logas tarafından 01/Tem/16 02:27 tarihinde düzenlenmiştir -
logas bunu yazdı
alışveriş yaptıgın aydan sonraki ayın 5ine kadar yatıyor eger kampanyadan felan yararlandıysan
1.falan
2.kampanya yok
-
@mkyb;
Uzunmuş ya. Bari indirimler bitmeden geri verseler de bir işe yarasa.
@logas;
Yok kampanya değil hocam. Kampanya mı kaldı artık :\ Ne güzel yarısını veriyoduk
-
kampanya biteli 2 -3 ay oldu.
-
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/storeindirimi.aspx
Tekrardan başladı. Ayın enparalısı olman gerekiyor.
-
Kampanya hiç bitmediki. Sürekli uzatıyorlar. Geçen günde yıl sonuna kadar uzatıldı diye mail geldi. FAKAT ARKADAŞIN OLAYI ENPARA %50 İADE KAMPANYASI DEĞİL. Steam den bir ürün almış, sonra steam e iade talebinde bulunmuş. Steam iadeyi yapmış ancak henüz hesabına geçmemiş.
-
erdiburak bunu yazdı
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/storeindirimi.aspx
Tekrardan başladı. Ayın enparalısı olman gerekiyor.
paylaşırken bile 2 satıra bakmıyoruz ya. insanları yanlış yönlendirmeyelim, steam yok.
-
SkynetX bunu yazdı
Beyler Steam ödemeyi yaptığını söylüyor.
Your purchase has been refunded by Steam. We’ve issued the refund to the payment provider. You should see a credit or see the original charge removed from your statement within 14 days. Ama Enpara hesabıma gelen bir iade yok. Nasıl işliyor süreç? 1-2 gündür bekliyorum belki gelir diye ama halen gelmedi.
Bilgisi olan var mı?
Hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum ama edindiğim tecrübeler üzerine konuşuyorum. Banka kartına ortalama 4-5 iş günü içinde kredi kartına en geç 2 hafta içerisinde ödeme aktarılıyor. Şimdi şöyle bi durum da var. Önümüzdeki hafta bayram. Resmi tatil. Yani bugün yattı yattı, yatmadı bayramdan sonra geçer hesabına.
ekleme: yine de en detaylı bilgiyi çalışmakta oldugun kurum verecektir. istersen bi ara müşteri hizmetlerini.
1049 tarafından 01/Tem/16 09:33 tarihinde düzenlenmiştir