Steam İndirme Olayı
-
Arkadaşlar payday 2 indiriyordum 3 gündür.Net yavaş olduğu için pc açık old. zaman benle beraber indiriyordu neyse dün akşam 9.5 gb ı inmişti, oyun 12.5 gb son 3 gb kalmıştı şimdi bilgisayarı açtım yeniden indirmeye başlamış.
Neden böyle yapıyor ?
-
Bir indirme yapıyorsan steam içerisinden İndirme'yi duraklatmadan, steam'dan çıkış yapma, oyun içerisinde iken steam'dan çıkış yapma, steamı force ile birlikte kapatma. Updateler gelmeden oyunu indirmeye çalış.
Bende yaşadım hepsinin sebebide yukarıda saydığım nedenler yüzündendi, farketdiysen oyun 10 gb olsun, indirme esnasında 20 gb alan kaplıyor. (Yanılmıyorsam) steam rar düzeneği gibi bir sistem ile oyunları paket paket indirip, sonra bu paketleri açıp oyunu birleştiriyor. Dosya üzerinden indirme yapmıyor. Ayrıca 1'gün bilgisayarı açık bıraksan çok rahat iniyor. Ben güncellemelerde olsun oyun indirme sırasında olsun, sabah 8'da bilgisayarı açıp indirmeye bırakıyorum akşam olmadan çoktan bitmiş oluyor. -
pek bi mantığı yok sanırım hocam, geçenlerde 7.5 gb lik oyunu aylarca oynadıktan sonra bir gün gireyim dedim.
bişeyler yüklemeye başladı, update yapıyor sandım ama komple tekrar yüklüyormuş söve söve bitiremedim.
bazen de 30gb lik oyunu durdura durdura yüklüyorum, pc deyken durdurup akşamları açıyorum sadece hiç bişey olmadan yüklüyor.
-
Dediklerinizin hiç biri benim başıma gelmedi steam'ı kapatmadan bilgisayarı kapattıysanız olabilir. Ben oyunları 1 bilgisayara indirip diğerine kopyalıyorum ondan sonra yükle diyorum yine de baştan indirmiyor sadece dosyaları kontrol ediyor 5 dakikada oyun yüklenmiş oluyor. Bir ihtimal de oyunu yükeleyene kadar oyuna güncelleme geldiyse o yüzden tekrar başlamış olabilir.
-
hocam bu 9gb dosyayı sildimi ? indirilenler yerinde duruyor çünkü dosyalar ?
-
Silmemesi lazım. İndirme ekranının görüntüsünü atabilir misin?
-
steam içinde oyuna ters tıkla, özellikler, yerel dosyalar, oyun önbelleğini doğrulaya basarsan. inmemiş dosyaları indiriyor veya bozulmuş dosya varsa onu buluyor indiriyor.
bir denersen belki işe yarar.
...Disk kullanımı yok gözüküyorsa dosyalara bir bak silinmiş mi
BerkayCit tarafından 26/Şub/16 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
yok ustam yine olmadı neyse bırakalım indirsin sabaha yapacak bir şey yok olmadı ay başı kıyacam akk ye :D