folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Şifresi Filan Falan

Steam Şifresi Filan Falan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşalr 1 yıl önce warband in orjinal cd sini almıştım steama girip ordan cd key filan falan yapmıştım.

şimdi elimde orjinal cd de yok cd keyimde . fakat netten oyunu indirdim fakat o oyunda steam ile beraber açılmıyor. nasıl hallederim bu durumu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

olay şöyle işlemiyormuydu. sen cd keyi steam hesabına 1 kere girdiginde o hep orda kalıyordu ve sen isteidginde oyunu  steamden indirip oynayabiliyordun ?  yanılıyor muyum :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

olay şöyle işlemiyormuydu. sen cd keyi steam hesabına 1 kere girdiginde o hep orda kalıyordu ve sen isteidginde oyunu  steamden indirip oynayabiliyordun ?  yanılıyor muyum :| 

bilmiyorumki :) o zaman ben öyle deneyeyim bi:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

FCN bunu yazdı:

doğrudur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Oyun seninse zaten, orjinal olmayanını neden indiriyorsun ki orjin olmayan bir oyunu steam üzerinden oynayamazsın çok sorun çıkar, steam hackler cartlar curtlar var falan filan ama.

O hesabın şifresini falan hatırlamıyorsan supporttan mail çek ben öyle almıştım şifreni verirler oyunu görüp ordan donwload edersin biter.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 5