Steamda 100 Dolar Var Nasıl Değerlendirebilrim ?
-
merhabalar bildiğiniz gibi steam cüzdandaki paralar paypala filan aktarılmıyor şu an hesabımda 100 dolar civarı para var nasıl değerlendirebilirm.
-
bana transfer edebilirsin mesela
-
DJ_Alper bunu yazdı
hocu ozaman sende benim motosiklete sigorta yap :D
-
costantin bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
nereye değerlendireceğimi bilemediğim bir sigorta olduğunda söz seninkini bedava yapacam
-
DJ_Alper bunu yazdıcostantin bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
nereye değerlendireceğimi bilemediğim bir sigorta olduğunda söz seninkini bedava yapacam
:D -
costantin bunu yazdı
merhabalar bildiğiniz gibi steam cüzdandaki paralar paypala filan aktarılmıyor şu an hesabımda 100 dolar civarı para var nasıl değerlendirebilirm.
100 dolara karsılık 100 tl verriyim bana ver :d
-
oyun satışı işine girebilirsin hocam. yaz geliyor, yakında yaz indirimleri başlar. indirimden bol bol oyun satın alıp, satarsın. bi site açarsın opencart olan. sermaye olarak kullanabilirsin yani bu parayı ama biraz uğraş gerektirir.
en çok satılan oyunları falan takip et, yabancı dilde aç siteyi, indirimden al, kâr koyup normal fiyatına sat.
ya da sermaye olarak kullanmayıp, etrafında oyun satın alacak kişilere oyun satın alarak (aynı fiyatına) steam cüzdanından gerçeğe çevirebilirsin parayı.
dota, tf gibi oyunlarda crate key alıp keyleri parayla satabilirsin.
veya bana 20$ gönderebilirsin; ben de o parayla ticaret yaparim, para 50$ veya 100$ oldugunda paranin yarisini sana gonderirim. (gondermek istersen pm at, nasil gonderecegini gostereyim)
anarsistherif tarafından 02/Haz/14 13:01 tarihinde düzenlenmiştir -
galiba bu para ancak uzun vadede iş görecek artık steam indirimlerini bekleyip ucuzdan key kapatayım onuda ilerleyen zamanlarda satarım ancak
-
Hocam nası biriktirdin bu kadar parayı :) İyi itemler düşmüş galiba :)
-
banneduser bunu yazdı
Hocam nası biriktirdin bu kadar parayı :) İyi itemler düşmüş galiba :)
cs go da kutu açtım bıçak çıkmıştı hocam 180 dolara sattım onuda go daki tüm itemleri satsam bi 50 lik daha çıkar ama gerek yok dursun
az önce 20 dolarlık bi oyun aldım sattım birine paranın 20 si gitti :))