Stereotype - Batarya ( Batarya Bitirmiş Olayı )
-

Batarya 2014'e bomba gibi girdi.
Bi izleyin bakalım hak verecek misiniz beyler!
Stereotype - Batarya Co. 2014 -
album elinde olan varsa upload ederse cok iyi olur.
-
joker yoksa batarya bi hiç.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bence Batarya'yı kişilere bağlama hocam, uzun zamandır böyle bir ekip olmadı. Cartel'den sonra Türkiye ne zaman bu kadar sağlam bir ekip gördü ki ?
Taki, Lider, Leşker, Allame ve diğerleri bence Türk Rap için yeni sayfa açıyorlar, ilk satırlarıda gayet iyi :) -
C_e_Z_a bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Bence Batarya'yı kişilere bağlama hocam, uzun zamandır böyle bir ekip olmadı. Cartel'den sonra Türkiye ne zaman bu kadar sağlam bir ekip gördü ki ?
Taki, Lider, Leşker, Allame ve diğerleri bence Türk Rap için yeni sayfa açıyorlar, ilk satırlarıda gayet iyi :)Kişilere bağlamak lazım ki kitle artsın.
deme öyle hacı cartelden sonrası sadece ve sadece PMC, siker atar alayını.
-
C_e_Z_a bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Taki, Lider, Leşker, Allame ve diğerleri bence Türk Rap için yeni sayfa açıyorlar, ilk satırlarıda gayet iyi :)abi yapma gözünü seveyim. cartel ile bunlar çok farklı.
pmc var saian var dapoet var hayki var. yerine göre keysi var.
hepsi aynı tür farklı şey.
-
Mert045 bunu yazdıalbum elinde olan varsa upload ederse cok iyi olur.
Satın al bi zahmet 15 tl bir kahve parası.
Batarya bomba gibi geliyor beyler, jok ayrıldıktan sonra daha da geliştirdiler kendilerini, hırs yaptılar. Bu adamlar PMC den sonra gözümde ikinci kaliteli gruptur. Tabi Cartel, İslamic Force gibi gündemde olmayan ekiplerden sonra. Bir de Bataryayı Batarya yapan Allame veya öbürü değil, bu adamların hepsi tek olarak ta kalite mcler, ama Batarya grup olarak güzel bence. Şu anki ekip hiç dağılmasa süper olur.
-
BeyinAdam bunu yazdıMert045 bunu yazdıalbum elinde olan varsa upload ederse cok iyi olur.
Batarya bomba gibi geliyor beyler, jok ayrıldıktan sonra daha da geliştirdiler kendilerini, hırs yaptılar. Bu adamlar PMC den sonra gözümde ikinci kaliteli gruptur. Tabi Cartel, İslamic Force gibi gündemde olmayan ekiplerden sonra. Bir de Bataryayı Batarya yapan Allame veya öbürü değil, bu adamların hepsi tek olarak ta kalite mcler, ama Batarya grup olarak güzel bence. Şu anki ekip hiç dağılmasa süper olur.
Biz sen gibi 15 liraya kahve içmiyoruz hoca
-
Mert045 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıMert045 bunu yazdıalbum elinde olan varsa upload ederse cok iyi olur.
Biz sen gibi 15 liraya kahve içmiyoruz hoca
:)) sen meseleyi anlamamışın ne desem boş hoca. Ayrıca ben kahvemi evimde içiyorum, bimden alıyorum vip coffee, paketi 20 kuruş.
-
da poet diyorum başka bişey demiyorum